Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
AHA/BHA kreem?
 
zr 23. jaanuar 2011, kl 23.10
Olen hädas sissekasvavate karvadega jalgadel ja peamine soovitus näib olevat nahka BHA/AHA happeid sisaldavate kreemidega "koorida". Palmersil on üks neid mõlemaid sisaldav kreem, kuid paraku on ülejäänud selle kreemi koostisosad sellised, et tõenäoliselt teeks see pigem halba kui head. Kas leidub ka mõnda pisut ökomat kehakreemi, mis neid mõlemaid sisaldaks?
 
ky 24. jaanuar 2011, kl 20.31
Aubrey Organcsil on AHA happeid sisaldav kreem ja mask ka. Need küll näole:)
 
ahha ja behha 11. veebruar 2011, kl 11.54
koorid nahka suhkru ja sidruniga. loputad ja määrid veits oliiviõli vms peale. üleliigse pühid ära.
võid osta soovi korral sama kraami ka korraliku raha eest. näiteks beauty-pros on jõhkralt kallid mountain body vms tooted - peamiselt suhkru- ja soolakoorijad. jäin ma siis ükskord selle riiuli ette veits kauemaks vaatama. teenindaja astub minu juurde ja teatab: need siin on nii kallid sellepärast, et need on täiesti looduslikud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!