Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Hennasõpradele - üritus Tallinnas sel pühapäeval
 
Catriona 24. jaanuar 2011, kl 15.51
Pealinna hennasõpradele - sel pühapäeval saame Kamibis kokku.
Vaata lähemalt:
http://hennaleht.wordpress.com/2011/01...
 
a 24. jaanuar 2011, kl 17.15
väga kahju, et olen nädalavahetusel tööl, oleks väga huviline!
 
Catriona 24. jaanuar 2011, kl 18.50
Me teeme seda veel, kindlasti. Aga ilmselt saab see olema ikkagi nädalavahetustel ja kui me Kamibis teeme, siis pigem pühapäeviti.
 
a 25. jaanuar 2011, kl 17.43
tore kui tuleb sama üritus veel! Edaspidi sobib ka nädalavahetus :)
 
hmm 27. jaanuar 2011, kl 13.02
See 10 euri on kuidagi kallis? Mis selle raha eest siis saab...
 
a 01. veebruar 2011, kl 10.59
kas keegi käis ka selle üritusel? Kuidas meeldis jne.
 
Catriona 01. veebruar 2011, kl 12.38
No mina käisin, aga ma ei ole ilmselt õige inimene kommenteerima. :)
Värvisime ära 3 inimese juuksed - 2 punast (loomulik tume juus hennaga ning heledam kartul väga kummalise tooniva palsamiga, mis sai henna peale, tulemus oli vapustav leekivpunane), üks pruun (omajuus üle 30% hall), soovijad said proovida Hennaserai uusi juukseõlisid, mis meil kohe müüki tulevad, esialgu võtsime sisse väikese proovipartii. Tagasiside oli positiivne.
Kuna mul oli kahel eelmisel päeval olnud ka hennamaali õpituba, siis oli mul kaasas natuke raamatuid, natuke kraami, mis annavad aimu hennast kui taimest (lehed, seemned ja hennaõite parfüüm), erinevate tootjate hennanäidiseid.
Oli kohvi-teed, näksimist ja kõhutantsija. Monika tegi soovijatele hennamaalinguid, mina seekord ainult rääkisin. Kel oli küsimusi, sai vastuse, mina sain mõne huvitava probleemi teada, millega edasi tegeleda.
Mis veel...? FB kaudu kümnest osaledasoovijast jõudis kohale 5, mis on üsna normaalne osalus. Nende arvates võiks midagi sellist suisa kord kuus toimuda, sest seltsis on päid värvida lõbusam kui kodus üksi mökerdada. Vaatame. :)
Iluguru nupuke üritusest: http://www.iluguru.ee/ilusalong-kamibi-pidas-hen...
 
a 03. veebruar 2011, kl 11.43
Tänan, kõlab väga mõnusalt...järgmine kord tahaks ka kaasa lüüa!
 
kana 08. veebruar 2011, kl 07.54
vahva üritus ja haakub minu huvidega. aga...tõepoolest 10.- euri on palju. jätame kõhutantsija ära ja võtame ise kaasa kõpsetisi ja taimeteed ja paneme hinnaks euro. siis on rahvast rohkem ja asi rohkem klubilise värgi moodi. osta ja reklaami teha ja juukseid värvida ja nõu küsida võiks ikka. nädalavahetus on minu jaoks privaataeg perega, seega eelistaksin õhtut nädala sees ;)
 
F2 08. veebruar 2011, kl 11.47
kana-le küsimus: kui professionaal sõidab kohale Eestimaa teisest otsast, et jagada oma paljude aastatega hangitud teadmisi, üritus toimub soojas toas (antud juhul veel ka näkside ja meelelahutusega), igaüks võib saada isiklikke ja ainult talle suunatud juhiseid siis kas 1 euro nagu narrimine ei oleks? Arvestades, et ainuüksi transport maksab, infojagajate ajast ja muust rääkimata. Ise arvan, et tõsi, 10 eurot ei ole kõigile mitte vähe, aga asjalik info on sageli enamgi väärt (eriti kui selle puudumine veidraid ja hirmutavaid tulemusi võib anda). Ja kohaletulek ei ole ju sunduslik - alati võib istuda kodus ja perega privaataega veeta või mõne lähema sõbrannega kellegi vannitoas mässata. Endal on kahju, et seekord kohale ei saanud tulla, seninähtu/kuuldu järgi võiks arvata et üritus oli kasulik, kuid ma lohutan ennast sellega, tänu Katrini senistele nõuannetele ja kvaliteetsele hennale olen minagi rõõmus punapea. Mul on tõsiselt hea meel, et meil on olemas inimesi, kes on võtnud henna ja muude taimsete "ollustega" põhjalikult tegeleda ja teadmisi ka edasi jagada ja loodan, et sedasorti üritused jätkuvad ja laienevad.
 
Kukk 08. veebruar 2011, kl 12.11
kana ütles: ...tõepoolest 10.- euri on palju.
---------------------
Ma püstitaks selle küsimuse nii:
1. Kas sa tahad hea välja näha?
2. Kui palju sa selleks nõus investeerima oled?
3. Niipalju kui sa nõus investeerima oled - nii hea sa välja nägema hakkadki. Kui sa oled nõus investeerima 1 euro, siis sa näed välja nagu 1 euro -mis on umbes 15,6 krooni.

Kui sa oled nii ilus, et ei vaja lisainvesteeringuid - siis siinkohal edastaksin kohased õnnesoovid sellise väljanägemise omamise puhul.
 
kana 08. veebruar 2011, kl 13.25
kukele. irw. ma investeerin täpselt nii palju, kui mõistlikuks pean ja ei grammigi rohkem ega vähem. ma ei soovi välja näha ei ühe ega kümne eurone. see on ikka nagu päris odav ve? või vähemalt välja nägemise hinnaks. selle loogika järgi võib 1000.- euri ka küsida - kellel oma kauniduse hindamisel ikka väiksem number ette lööb. ähähähä
 
naine 08. veebruar 2011, kl 13.34
vaata f 2, see asi ei ole nii mustvalge. vaevalt, et catriona selle äriga rikkaks loodab saada, asi tundub rohkem huvis ja hobis olema. teisest eesti otsast ei tasu ei ühe ega kümne euri eest kohale sõita. rahalises mõttes. praegu on paljudel keeruline aeg ja see kümme eurot kulub paljudes peredes lihtsalt söögile. sel juhul on kurb ja piinlik, kui vahvaid nõuandeid kuulab ainult VIIS!!!!!!! inimest.
 
F2 08. veebruar 2011, kl 13.45
Ei usu minagi et Catriona sellega rikkaks saab, kuid lõputult heategevust ei jaksa oma kõhu kõrvalt keegi teha ja 10 eurot aitab transpordi- ja muid kulusid katta tiba paremini kui 1 euro. Tõsi - rohkem inimesi väiksema summa eest võib vahel olla parem variant, kuid sealgi on omad piirid. Tõenäoliselt ei saa sedasorti üritust liiga paljudele korraga teha, mistõttu tuleb leida mingi kuldne kesktee. Ja paratamatult kehtib tõsiasi, et kui ei jaksa end koolitada lasta tuleb teha rohkem iseseisvat tööd.... lugeda ja uurida Imelisest Hennailmast näiteks.
 
Kukk 08. veebruar 2011, kl 13.51
Kukk naerab homeeriliselt...
Kana ega keegi ei sunnigi sind ju vägisi ennast ilusaks investeerima.
Kui ei ole vaja siis ei ole vaja. :) ja palju õnne selle puhul.

Tegu ei ole sponsorüritusega. Samuti ei tehta seal valimispropagandat. Aga kuidagi peab kohale saama ja tagasi ka. Rääkimata sellest, et iga töö väärib tasu.
 
kana 08. veebruar 2011, kl 14.24
kujutan ette naistefoorumis homeeriliselt naervat kukke. ilmselt on ta ka hennaga mõnusalt punaseks värvitud ja sabasulgi on veidi lokitud, seal all, sinise kukekannika peal on hennatätoveering. ja ta maksab delikatessiletis vähemalt 10.50
 
Kukk 08. veebruar 2011, kl 15.09
Pean sind kurvastama, põrud kõiges kolmes punktis. :)
Pole värvitud, ple lokitud, kannikas pole sinine (ega ka mitte kananahal) ja kui maksumusest rääkida siis "Husaarid raha ei võta!" TM :)
 
kana 08. veebruar 2011, kl 15.29
mnjaaa kukeke - sa hakkad mulle meeldima ;) kui sa siin nüüd ikka täit tõtt räägid :P
 
D. 08. veebruar 2011, kl 15.44
ükskõik mida pakkuda, osad inimesed leiavad ALATI, et kõike peaks tasuta saama. tegelegu ise asjadega ning korraldagu klubisid siis ja proovigu järjekindlalt nii tegutseda, et osalustasu 1 EUR. ma tahaks näha :)

teine asi - kui raha pole, siis ei SAAGI käia sellistel üritustel. see ei tähenda, et need peaks tasuta olema. sellisel juhul tuleb lugeda ise internetist infot - foorumid, hennablogi jne. ja Catriona annab interneti teel ohtralt nõu täiesti TASUTA.
 
naine 08. veebruar 2011, kl 19.10
Mina (teine naine) arvan ka, et ei peaks selliseid üritusi tasuta saama. See kes asjast ikka tõsiselt huvitatud, on nõus ka maksma. Mina igatahes tunnustan väga Catriona tööd ja seda, et ta alati appi tuleb, kui midagi valesti/pahasti läheb. Ootan väga Tartus sarnaseid üritusi!
 
yx 08. veebruar 2011, kl 20.14
elu on näidanud, et ISEGI sel juhul kui saab tasuta läheb ikka ving lahti! :D no kasvõi kodanik kana esile toodud probleem - miks sel ja sel päeval aga mitte siis kui mina tahan!
 
D. 09. veebruar 2011, kl 13.18
ja siis veel see mõte, et kui inimesel raha ei ole, peab ta OMA käitumist muutma. kas 1) raiskama vähem, ehk et ei saa käia üritustel, 2) otsima võimalusi teenida rohkem. aga inimesed ootavad mingipärast, et terve maailm vastavalt neile muutuks - ehk et kõik üritused oleks nt tasuta. pluss veel jah see, et muidugi ka neile sobival ajal ja sobiva programmiga jne :)))

sellisel juhul on jälle võimalus ENDA käitumist muuta ning korraldada üritus, mis on täpselt sel ajal, kui endale sobib ning sobiva programmiga. ja loomulikult kõigile tasuta :D
 
kana 09. veebruar 2011, kl 16.46
MINA teenin piisavalt. teema tulenes sellest, et üritusel osales viis inimest. ju siis midagi ikka viltu on. jah, mina ka ei osalenud, esiteks ei sobi mulle nädalavahetus ja teiseks pean 10.- euri pisut paljuks. võrdluseks - teatripileti eest maksan rõõmuga rohkem. jah ma otsin endale vajalikud teemad internetist välja ja ilmselt tegin õigesti, et kohale ei tulnud, arvestades siinsete kommentaaride järgi ei ole hennasõbrad just väga meeldivad ja lahked inimesed. tegelikult huvitaks minda ka catriona kommentaar teema kohta.
 
kanale 09. veebruar 2011, kl 21.11
Eks see raha läks peamiselt kõhutantsijale ja nö salongi üürile, vaevalt, et Catriona sellest nüüd hiigeltulu lootis ;)
Saan aru, et salong on Tallinnas, aga Catriona valdavalt Tartus, seega nädala keskel on kindlasti kehvem sellist üritust korraldada.
Tegelikult on kogu info olemas ka internetis ja selleks ei peagi kuskile kohale sõitma. Kui inglise keelt valdad, siis saad põhjalikku infot ka http://www.hennaforhair.com/ lehelt.

Hennasõber, aga lahke ja hea :)
 
kana 09. veebruar 2011, kl 21.23
tänud viimasele :) ma olen selle lehekülje püsikülaline ;)
 
m. 10. veebruar 2011, kl 01.33
Päris karmid kommentaarid ikka siin. Ja inimestelt kes kohal ei käinud. 10€ jagunes siis. - trantsport, juuksurid kes tööd tegid .elekter ja vee kulu ( viimane oli ikka üüratu),suupisted ja vein.ning kõhutantsija . Ja uskuge tegime seda puhtast entusjasmist ja fänname seda hennamaailma. Kulusid see 10 € ei katnud küll ära. Aga ikkagi loodan et selliseid üritusi toimub tulevikus veel. sest ka need 5 inimest kes kohal olid ,nende silmist võis lugeda rahulolu.
 
D. 10. veebruar 2011, kl 09.29
aga miks mitte teha üritus 5 inimesele, aga teha hästi? tegelikult on päris paljud sellised üritused sellised, mis algavadki paarist inimesest, aga kui asi käima läheb, jõuab ka rohkem inimesi kohale. aga kui hakata seda tegema 1 euro eest, siis on kindel, et lõppude lõpuks peab ise kogu aeg peale maksma.

enda arust ma ei ole ka väga kuri inimene, aga minu jaoks on arusaamatu, kui inimesed leiavad, et millegi eest midagi maksma ei peaks. kuna ma ise olen ka korraldanud asju ning päris palju sellise suhtumisega kokku puutunud, siis tekkis vajadus protestida.
 
hull möll 12. veebruar 2011, kl 11.59
Mis nüüd lahti läks...Selge, et kogu ürituse kulud (eelpoolmainitud vesi ja juuksurid ja tantsija jm) on päris kopsakad. Aga paistab, nagu oleks hinna määramisel kaks võimalust - 1 eur või 10 eur`i. On ju ka vahepealseid numbreid:-) Saan aru, et 10 eur eest oli kohal 5 inimest? Tehke hinnaks 6 eur`i, tuleb äkki 10 inimest? Saab rohkem inimesi "valgustatud" ja kulud korraldusele on samad.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!