Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
peanahk kestendab
 
a 29. jaanuar 2011, kl 20.59
olen nüüd pikemat aega ökošampoone kasutanud ja selline tunne nagu kõõm peas aga ei ole kõõm. Eriti on kohe juustepiiril. Ei oska midagi teha, olen vahetanud ka firmat, teen õlimähist juustele. Mida ette võtta? Kas pean veel katsetama uute brändidega? Äkki kellelgi veel sama probleem olnud ja oskab nõu anda?
 
lxxx 29. jaanuar 2011, kl 21.31
Minul oli ka just juustepiiril, meelekohad ja kukal nagu kestendasid ja sügelesid. Käisin nahaarstil ja kirjutas välja mingi vedeliku,mida läks 2 pudelit.Sain lahti ,aga kasutan nüüd kummeli ja saialille shampoone...sobivad rohkem ja vahest jätan ööseks õli pähe.
 
Aitas 29. jaanuar 2011, kl 21.57
Värvi juuksed ära kõrvetab aga ravib
 
b.. 31. jaanuar 2011, kl 09.22
...ja selle vedeliku nime sa muidugi ei mäleta, olgugi, et kasutasid kaks pudelit?
 
a 01. veebruar 2011, kl 10.58
äkki need ökod kuivatavad nahka ja seepärast ongi?:)
 
ninni 01. veebruar 2011, kl 16.54
Ökotooted on tavaliselt just rasvasemad ja nende jääke (õlijääke) raskem juustest välja pesta. Aga korraliku loputamisega peaks probleem olema välditav.:)
 
see 02. veebruar 2011, kl 11.27
minul oli sama asi, juuksur ütles, et mega kuiv, nii kui kammib nii tükke tuleb, mitte kõõm vaid just naha omad, ostsin apteegist niisutava sampooni , hakkasin õlitama, ikka terve öö hoidsin peas, läks paremaks.
 
zxc 02. veebruar 2011, kl 14.13
kas oled vaid üht-kaht shampooni proovinud? sel juhul tasub küll edasi proovida. minul on just vastupidi läinud, tavashampoonidega oli kogu aeg kõõmaga häda. nii kui ökodele üle läksin on rahu majas. aga ega kõik ökod ka ei sobi, mõnega jääb juus väga kuivaks tuustiks teisega jälle ilus raske ja läikiv. ja minu juuksel mängib suurt osa värv, naturtint on lemmik. ühel korral pidin ühe teisega värvima ja kohe oli jama. katsetuste tulemusel on näha, et kõige rohkem meeldib mu juustele igasugu rosmariini-kraam. vaheta shampooni ja vaata kas aitab!
 
Teadjanaine 03. veebruar 2011, kl 15.54
Olen aru saanud, et praegu ongi paljudel peanahk ke(s)tendamas, k.a. minul, kellel pole seda ammu olnud. Põhjus kindlasti kehvas immuunsussüsteemis ja praegustes erinevates viirustes.
 
x 10. veebruar 2011, kl 13.49
Kuidas pead pesed-loputad? Pea alaspidi? Kui jah, siis äkki jäävad mingid jäägid juustepiirile.
 
vaata üle 21. veebruar 2011, kl 21.25
peanaha psoriaas?
 
a 14. märts 2011, kl 10.35
psoriaasi mul õnneks ei ole.. Leidsin aga enda jaoks lahenduse. Panin korgitäie juuste loputamiseks mõeldud õunaäädikat vette. Kui olin ära pesnud ja palsami ka pannud. Loputasin juuksed ära ja seejärel panin veel pea kaussi selle äädika vee sisse. juba seal sulistades tundin, et jessas kui pehmeks juuksed muutusid sellest. Pehmus on siiani, ainult kuidagi lendlevad on aga mis peamine, peanahk on super puhas. Mingis teemas siin keegi kommenteeris ka, et öko vahendid võivad sademe pähe jätta ja et õunaäädikas võtab selle ära ja tõesti nii on! Olen jube õnnelik, toimiks see vaid alati...
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!