Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
toidukuivatit tahaks
 
Tips 17. veebruar 2011, kl 19.11
äkki on kellelgi seisma jäänud ja ei kasuta
või raatsib välja rentida vahest Tallinna-Laagri kandis
 
a 20. veebruar 2011, kl 16.23
mul pakkuda ei ole aga olen vaadanud seda poes. Küsin aga, et mida praegusel aastaajal kuivatada on? Ja üldse, kellel on, kas jagate kogemusi, kas on hea toode?
 
Tips 20. veebruar 2011, kl 17.26
Kuna olen tervislikel põhjustel osaliselt toortoidul, läheks selleks vaja ka kuivatit, mitte seda mis tavalises poes on. Ahjus on nii tülikas teha igast asju.
Tähtis on, et oleks temperatuuri reguleerija peal. Nt midagi sellist
http://www.youtube.com/watch?v=wOOp3eDUuuU
Kuivatiga saab teha palju muudki, kui ainult kuivatada nö. õunarattaid.
http://www.rawmazing.com/recipes/raw-flat-breads/
http://www.choosingraw.com/tag/dehydrator/
ka siin lehel on igasugu huvitavaid ideid
http://appelsiinejahunajaa.blogspot.com/search/label/Kuivuri
 
a 25. veebruar 2011, kl 00.22
küsin veel, et miks toortoidul olles läheb vaja seda kuivatit(mitte ei nori aga tahaks ka targemaks saada)?
 
Tips 25. veebruar 2011, kl 19.18
ülevalolevatel linkidel on näha, milliseid toortoite võib teha kuivatiga, viimase lingi peal on palju asju
ehk siis nt toorleiba, küpsiseid, kuhu saab ära kasutada pähklipiimast või toormahla tegemisest jäänud pähkli-/porgandi-/või õunamassi/
siis veel saab teha shipse, tomatiwrappe pähklijuustu täidisega, seemne-pähklibatoone, meekaramellis apelsine, pannkooke, puuvilja/marjanahka
võimalusi on väga palju, pane vaid otsingusse dehydrator recipes või raw food
aga paistab et keegi ei raatsi omast loobuda ja pean ikka sealt sojaliidust selle ära ostma, sealt saab ka järelmaksuga selle kätte
 
a 26. veebruar 2011, kl 13.05
minul tekkis ka selle masina vastu nüüd suur huvi ja tahaks ka seda saada. Kust sojaliidust jutt ja kas saaks 2 masinat ostes ka soodustust, et siis liituks:) ja millise masinaga täpsemalt seal tegu?
 
a 26. veebruar 2011, kl 17.52
googeldasin ja leidsin selle Eestis müüdava masina aga ise tahaks rohkem eespool linkidel mainitut Ezidri oma. Ei leidnud aga et see siin saada oleks, küll välismaiselt netilehelt. Iseasi kuidas siis selle pistik meie vooluvõrku sobib...
 
Tips 26. veebruar 2011, kl 20.07
Mina tahaks tegelikult Excaliburi kuivatit, mis pidi väga hea olema, aga kahjuks liiga kallis.
Vot ei oska öelda, kas saaks kaks masinat odavamalt, seda peaks sealt küsima. Kodulehel on ka mingi variant järelmaksu all, et sisesta mida tahad, ja nemad saadavad pakkumise. http://www.sojapood.ee/blog/sojapood-ee-tooted-osta-jarelmaksuga
 
Tips 26. veebruar 2011, kl 20.30
http://www.excaliburdehydrator.com/5-Tray-SMALL-GARDEN-Excalibur-4500-220-240v-International-Model-46-37-regular-prod.htm
 
a 27. veebruar 2011, kl 10.14
Vaatasin ka seda Excaliburi aga mulle tundus Ezidri(snackmaker) parem seetõttu, et oli kaasas mingi alus, kuhu sai ka jugurti valada ja pärast keerad kuivatatud saaduse rulli, väga põnev tundus ning selle oli kaasas ka mingi võrk, kus kuivatada pisikesi marju. Excaliburi pole nii uurinud veel aga seal neid võimalusi ei näitanud. Miks ise Excaliburi eelistad?
See summa oleks enam vähem aga sinna lisandub ju veel saatekulu ja sellise summa juures ka tollimaks.
 
Tips 27. veebruar 2011, kl 11.18
Excaliburil on ka kaasas või juurde ostetavad alused, ma ei teagi, mulle meeldib termomeeter, et saad aja panna, lülitab ise välja. ja pidi olema väga kvaliteetne, et sobib toortoidulistele kõige paremini. samuti see, et plaadid on suured kandlilised, mitte keskelt auguga, mis on "leibade"tegemisel tülikas.
Sojaliidu omal saab juurde osta need teflex alused, mis sinna masinasse käivad.
Muidu ei saa ju üldse teha muud kui kuivatada mingeid puuvilju, sest leibade ja puuviljanaha taigen on vedel.
 
a 28. veebruar 2011, kl 12.36
nonii, ma olen nii mõjutatav:) juba uurisin excaliburi kohta ja plaan siis ikka see soetada aga väikse, 5-e sahtliga. Kuna taimeriga ja ilma selleta, on hinnavahe, siis pean mõtlema, kas taimerit ikka kasutan. Hetkel ei ole ju aimugi. Iseenesest kuivatamine kestab pikalt, äkki tõesti vaja kuhugi minna ja ei saa valvata...aga samas, kas julgen jätta seadme jälle omapead kui kodust ära olen.
Kuidas sinul lood, kas juba ost tehtud? Hiljem võik siis retsepte vahetada, kui midagi head välja tuleb!
 
a 14. märts 2011, kl 10.28
Minul nüüd excalibur käes ja esimesed asjad proovitud. Sain esimese korraga juba aru, et 5-sahtliga on ikka väike, kuna asjad kuivavad kaua ja väikseks, seega oleks 9-sahtliga mõistlikum. Ootad 12-24 tundi ja saad natuke nosimist, tahaks ikka rohkem.9-sahlisesse saab panna rohkem ja kuivatatud asju jagub kauemaks või rohkematele. Meil 4-liikmeline pere ja igaüks sai kõike peotäie, oleks rohkem tahtnud. Mingeid eri asju veel pole teha proovinud, algatuseks tegin kartulikrõpse, kuivatasin õunu, apelsiini ja banaani. Hääl on seadmel vaikne. Millest puudu tunnen...sellest, et ei tea kui kaua ja mida mis temperatuuril kuivatada. Kaasas on ka õpetus aga seal pole teperatuuri antud, ainult aeg. Seadme peal on küll kirjas aga see ajab natuke segadusse, ehk hiljem õpin.
Küsin, et kas sinuk Tips on ka masin käes? Äkki jagad oma masina kogemusi?
 
tups 14. märts 2011, kl 12.11
Minul on korralik kuivati(Inglismaalt tellitud),kui soovid,Tips,laenan hea meelega.
 
Tips 17. märts 2011, kl 15.01
Kirjutasin sulle, Tups, oleksn huvitatud.
Ei oel uut ostnud kuna tekkis väike majanduslik olukord, aga tahaksin kangesti proovida ennem, kui saan kunagi ise osta.
 
Excaliburi maaletooja 11. detsember 2011, kl 12.25
Nüüd saadaval korralikud Excalibur kuivatid, 9 resti ja taimeriga, sest see kõige kasulikum ost.Töötab palju paremal põhimõttel kui odavad väiksed kuivatid. Pinda 4,5 ruutu. Samuti pakume profiblendereid OMEGA, millel pikk garantii ja suur võimsus. www.medifur.com
 
ökomutt 21. veebruar 2012, kl 11.56
Mul oleks pakkuda müügiks Midzu dehüdraator. Eraldi veel kaasas 4 lisaresti + teflex kangas, mis käib alla kui eriti väikeseid asju kuivatada. Ostetud eelmine kevad aga kasutatud ainult 2 x. Soovijatel kirjutada katrin.saar7@gmail.com
 
pakun 10. märts 2012, kl 15.24
Minul pakkuda Excalibur. Ostsin, aga no ei ole kasutanud ja seisab. Mul must ja 5 sahtliga.hind muidugi ikka suht sama nagu netis:)
 
kaili 07. aprill 2012, kl 17.58
Palun kirjuta mulle ..õib-olla olen ostja! Tänan
 
kaili 07. aprill 2012, kl 18.01
Ostaks...
 
Marge 05. aprill 2017, kl 14.52
Aastad on läinud...aga küsin ikka üle, ega see Midzu veel saadaval pole?
 
väärt asi 26. mai 2017, kl 22.03
Ostsin kuivati möödunud aastal, tellisin lisarestid ja on metallrestidega, nii et üsna kallis, aga ei kahetse. Alguses hakkasin suure hooga õunu kuivatama (õunte viilutamiseks on taas saadaval suurepärased seadmed: torkad õuna otsa ja keerutad, tulemuseks on ühtlane spiraalne õunariba ja südamik eemaldatud). Hoopis paremad on aga tomatid ja veel kõige paremad kuivatatud suvikõrvitsa lõigud. Osa panin sügavkülma, osa tavalisse külmikusse. Kõlbavad talvel suurepäraselt näiteks supi või ühepajatoidu sisse ja on väga head ka niisama süüa.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!