Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Pure Nuff Stuff
 
ch 20. veebruar 2011, kl 12.19
kas keegi on tellinud PNS tooteid otse nende kodukalt? kuidas postikulud on? kas on soodsam tellida kodukalt või hoopis theorganicbodycareshopist?
 
rer 20. veebruar 2011, kl 22.47
mina olen tellinud. postikulu tuli 3.50 naela, aga ma ei saanudki aru, kas see olenes kaalust või ei olenenud, pigem tundus, et ongi alati 3.50. :D ja ma ei saanud sellest ka aru, kummast odavam on. theorganicbodycareshopis oleneb palju kaalust, eks sa uuri ise, ma ka ei viitsind lõpuks enam, kuna ei saanud aru kokkuvõttes, aga vahet ei ole, soovitan aega mitte raisata väga palju selle valimise peale, pärast on sul niikuinii suva, kui asjad juba käes ja nii.
 
rer 20. veebruar 2011, kl 22.59
http://www.theorganicbodycareshop.com/terms-conditions.asp#Shipping - eks sa vaata, palju su tooted kaaluvad ja siis selle järgi saadki teada, kust mõttekam...
 
ad 22. veebruar 2011, kl 21.36
mul tuli 6,5 naela, nii et päris kallis... tellisin u. 4 pisemat toodet..
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!