Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Kõõm
 
hädas 20. veebruar 2011, kl 18.26
Olen kasutanud Aubrey Organicsi šampoone-palsameid (Swimmers, GPB ja Blue Chamomille) ja seni on need ideaalselt sobinud, kuid nüüd vist selle vastiku ilmaga koosmõjus on järsku juuksed jubedalt elektrit täis läinud ja on tekkinud kõõm. Palun soovitage midagi, mis selle vastu aidata võiks? Mõni looduslik mask äkki, või peaks šampooni vahetama (mille vastu)?
 
dd 20. veebruar 2011, kl 22.51
mul oli ka kõõmaga probleeme, aga nüüd ma ei teagi täpselt, mis selle ära on võtnud, kas urtekrami šampoon lavendliga võib-olla.. samas neil on kõõmavastane ka, äkki siis see on veel parem?.. ja äädikaga loputamine on mõjunud hästi! juuste harjamine korraliku harjaga (antistaatiline jnejne) mõjub ka väga hästi. keefiriga mask pidi ka kõõma vastu aitama, aga seda ma pole proovinud. lihtsalt vist määridki keefiri pähe ja lased mõjuda, siis loputad ära.
 
naine 23. veebruar 2011, kl 17.32
ma olen ka kõõmaga hädas juba 10 a vähemalt. Ei ole looduslik juuksehooldus ka aidanud.
 
teemaalgataja 23. veebruar 2011, kl 18.08
Proovisin täna nii, et enne pesu tegin peanaha paksult kookosõliga kokku ja lasin pisut seista, tundub, et mingit abi oli, sest muidu oli kohe kuivades näha, et mingit jura tuleb peast, kui juukseid raputasid. Aga nüüd vaatan, et ei paista midagi olevat, juuksed ilusad puhtad ja valgeid tükikesi ei kuskil. Eks näis, kaua see mõju kestab, kuigi loodetavasti hakkab ilm ka vaikselt normaalsemaks ja kevadisemaks tõmbuma ja annab ihule veidi armu.
 
annamaa 03. märts 2011, kl 05.56
Mul samuti eluaegne kõõm ja aitab regulaarne õlitamine. Kõõma igaveseks ära see ei võta, kuid aitab asja kontrolii all hoida.
Tarvitan Venemaa takjajuureõli.
 
f 05. märts 2011, kl 19.15
Himalaya kõõmavastane šampoon aitas mul
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!