Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Huulepliiatsite valik väike
 
mõmmm 25. veebruar 2011, kl 10.18
Olen huulepliiatsite fänn ja looduskosmeetika osas on olukord tõeliselt masendav!VÕi olen ma lihtsalt nii pime, dr.hauschal on 5 mõttetut tooni, siis kaubsis on ka mingi firma, mille pliiatsid üldse peale ei jää...siis on mingites salongides jane iredale-id megasummade eest...aga kas kuskil normaalse hinnaga suurt valikut ei ole?
 
kai 25. veebruar 2011, kl 23.58
Kui just pliiatsite fänn oled, siis ehk minu soovitus ei sobi sulle, aga võib-olla on siiski abiks. Mina kasutan huulekontuuri tegemiseks Ecotoolsi kaldotsaga laineripintslit ning mineraalkosmeetika pulbreid. Mineraalkosmeetika toone on erinevatel firmadel ikka päris palju, nii et värvipuudust seal ei peaks olema. Ja see laineripintsel on super täpne ja selleks sobiv. Vähemalt mulle meeldib:)
 
mõmm 26. veebruar 2011, kl 12.59
tänud soovituse eest;)
paraku vist mitte mulle...meeldib väga teha selliseid tugevaid jooni huulepliiatsitega..
No ökomaaletoojad-lõpetage nende nõmedate säravate pulbrite sisetoomine ja pakkuge midagi kasutatavat!
 
jep 27. veebruar 2011, kl 20.56
Selle teemaga seoses tuleb ökondus ikka kõrvale jätta. Head pliitsijoont teeb Chanel ja Dior. Muidu sobib kerge meeläige moka peale.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!