Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
looduslikult juukseid tumesiniseks?
 
anybody 28. veebruar 2011, kl 17.44
Nt sellised
http://2.bp.blogspot.com/_2iSSI8Mqc5c/StzjK6vY_5I/AAAAAAAAA1o/zfPSw_7zeCU/s400/black
http://picturrs.com/files/glamgalz/imgs/walls/big/adah_sharmaw_02.jpg
See teine pilt oleks loomulikult ideaalne, aga siin mitmeid värve koos vist ka.
 
etj 28. veebruar 2011, kl 18.07
hmm.. see pole ju tumesinine? teise tooni saaks vabalt hennaga, nt lushi poest võid vaadata
 
etj 28. veebruar 2011, kl 18.08
no selle henna seguga, puhta hennaga jah ei saa
 
Indigoga 16. märts 2011, kl 20.54
saaks aga see ei püsi väga hästi juustel.

hennaserai lehel peaks olema viiteid edasi , hetkel ei tule inglisekeelne veebileht meelde kus üks tüüp oma juukseid proovis siniseks värvida.

Lushi toodetega ( ostsime kõige tumedama tooni kunagi ) me sellist tumedat ei saanud nagu seal kirjelduses oli seega well , neid nii tõepähe ma ei võtaks.
Samuti miks looduslikega toonid erinevad on see, et meil juuksetüübid on erinevad, tonaalsus on erinev ja siis kuidas värvi segad. Kui pole hirmu katsetada proovi.

Ise värvin juba mitu aastat hennaga ja nüüd viimasel ajal kvaliteetseimaga mis Eesti turult saada. Juuksed terved ja läikivad ning erilisi lisabalsameid ja muud jama ei vaja :P
 
leidsin selle indigoga 16. märts 2011, kl 22.35
värvimise lehe, panen siis lingigi kui kellelegi huvi pakub. Tema tegi väga ekstreemselt aga peaks saama ka ilma selliesid karme võtteid kasutamata : http://www.hennaforhair.com/mixes/jonathan/
 
Catriona 16. märts 2011, kl 23.31
Esimese pildi tulemuse saab, kui värvid juuksed eelnevalt kvaliteetse henna ja siis kohe kvaliteetse indigoga. Sinakasmust või sitikmust, mis mingi konkreetse valguse puhul viskab intensiivsemalt sinist. Üldiselt jääb kenasti, heledamatelt või hallimatelst juustelt võib sinakas toon rutem maha kuluda ja jääb pigem pruunikas nüanss. Ma ei tea, millest see oleneb, aga on juukseid, mis nii käituvad.
Teine tulemus on saavutatav henna-amla-indigo seguga.
Ainult indigoga saab helesinised või heal juhul lillakasssinised juuksed, aga selleks peab omajuukse eelnevalt blondeerima, mässamist on palju, see ei püsi ühtlasena väga hästi juukses ja alguses võib määrida mõnda aega.
Kui inimene valib henna-indigo musta, siis peaks see olema pikaajaline ja kindel valik. Seda välja saada on keeruline.
 
hmmm 25. märts 2011, kl 23.30
Kas see henna indigo jääb siis samasugune nagu seal pildil sellel mehel oli? Mulle täitsa meeldis see toon, see tumedam, mitte helesinine..
 
Catriona 27. märts 2011, kl 00.00
See tume on puhas indigo blondeeritud juustel, värskelt värvitud.
Nõuab eelnevalt blondeerimist, sellise lillakana ei püsi väga kaua paraku. Võib alguses määrida nii nahka kui riideid.
 
s 28. märts 2011, kl 11.39
Keegi ütles, et indigo on seesama mis basma. Aga vanasti räägiti, et puhas basma teeb roheliselks?
Mul endal hakkavad juuksed järk-järgult puhtaks valgeks minema, nii et võiks eksperimenteerida igasuguste toonidega, ilma et peaks blondeerima. Praegu olen küll hennapunane. Õigemini siis tumepruuni ja heleoranži segune.
 
Catriona 28. märts 2011, kl 11.57
Basma on indigo, küll mitte värvindigo, vaid mingi teine liik, aga indigo ometi. Värvisisaldus on sellel meil müüdabval basmal madalam ja pulbri kvaliteet kehvem.

Kui Sa tahad näha, mis saab, korja oma juukseharjast juukseid ning katseta nendega. Ainult puhas indigo kinnitud juustesse halvasti ja katsetustel on tulemus selline malviinasinine, mõnel on läinud ka lillakaks. Blondeerimine rikub juust sedapalju, et see võtab indigo paremini sisse ja omapigmenti ei ole.

Roheline või rohekas jääb indigo kohe peale väljapesu, ka väga suure indigosisaldusega henndigo on jäänud rohekas - see on oksüdeerumata indigo, mille rohekas toon kaob 1-2 päeva jooksul. Kas siis mustaks, mustjaspruuniks või pruuniks, oleneb segust.

Ja üldjuhul saab rohelise, kui indigoga värvitud juukseid blondeerima hakata.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!