Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
beebi nahale määret
 
j 04. märts 2011, kl 21.09
Millist neist soovitaksite beebi naha kreemitamiseks, kas magusmandliõli, Akamuti pepukreemi või rafineerimata sheavõid?

Selge mõtlemine jätab kõrvale arsti soovitatud Essex, Helosan, Bepanthen jne. Vedel parafiin pole just parim valik, enda nahale ma seda ei kasutaks.
 
six 04. märts 2011, kl 21.28
Ma kasutan oma lapse keha kreemitamiseks Weleda saialille ihupiima ja pepule panen Weleda saialille pepukreemi :) Väga hästi sobivad. Rafineerimata sheavõid olen ka kehale pannud, aga külmal ajal põskedele, kriimustustele või kuivematele kohtadele.
 
a 05. märts 2011, kl 00.18
sheavõi on jah hea, aga seda võib ka segada näiteks mõne õliga (riitsinusega olen proovinud - väga hea ja mõlemad peaks beebile sobima), siis ta on pehmem ja imendub paremini
 
naine 05. märts 2011, kl 16.32
miks te beebinahka üldse "kreemitate"?
 
six 05. märts 2011, kl 22.06
Ilmselt keegi lihtsalt kreemitamise pärast beebi nahka ei kreemita:) Pepukreem läks käiku kohe peale sündimist, sest mähkmelööve tekkis ka ökomähkmetest. Kehakreemi muretsesin nüüd talvel, sest küünarnukid ja põlved kipuvad beebil kuivaks minema. Ja kreemi ei pane üle keha, vaid sinna kuhu vaja :)
 
aet 06. märts 2011, kl 11.16
Magusmandliõli oleks hea valik.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!