Ökonurk
Meresool
naine 08. märts 2011, kl 23.36 |
http://www.eliksiir.ee/index.php?option=com_content&view=article&id=87:mis-on-sool&catid=40:mida-me-teame-artiklid&Itemid=245
Oskab keegi ehk öelda kas meresool kui seda toiduks hakata kasutama.................
1) kas seda peab tavalisest soolast vähem või rohkem lisama
2) kas toidul on tunda võõras maitse kui olen ennem tavalise keedusoola kasutaja olnud
3) kas seda kasutada jämedalt või on parem jahvatatult.
Lugedes seda artiklit kohe kutsub kasutama. Siiani olen seda jalavanniks kasutanud väsinud ja paistes jalgadele.
Oskab keegi ehk öelda kas meresool kui seda toiduks hakata kasutama.................
1) kas seda peab tavalisest soolast vähem või rohkem lisama
2) kas toidul on tunda võõras maitse kui olen ennem tavalise keedusoola kasutaja olnud
3) kas seda kasutada jämedalt või on parem jahvatatult.
Lugedes seda artiklit kohe kutsub kasutama. Siiani olen seda jalavanniks kasutanud väsinud ja paistes jalgadele.
videvik 09. märts 2011, kl 08.19 |
kahh 10. märts 2011, kl 11.00 |
mina kasutan meresoola juba aastaid. tavalist meresoola, teen sellega süüa ja kasutan ka kosmeetilistes protseduurides ja teen perele ninalopusuvett (hummeri asemel, mis ka tegelt meresoolavesi), kuristan kurku kui kipitab jne. ostan odavat meresoola, osa jahvatan peeneks, aga kartulite keetmine jm selline käib teralisega.
mitte mingit maitsevahet pole keegi tuvastanud ja soola panen tunde järgi. ei oska öelda, kas on soolasem või mitte.
mitte mingit maitsevahet pole keegi tuvastanud ja soola panen tunde järgi. ei oska öelda, kas on soolasem või mitte.
miks 18. märts 2011, kl 13.35 |
mull 18. märts 2011, kl 20.42 |
Lisa postitus