Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
niisutavat kreemi
 
kuiva nahaga 16. märts 2011, kl 11.37
mul on väga kuiv näo ja käte nahk ja enamus kreemidega on selline tunne nagu polekski midagi pannud.
kas keegi oskab soovitada tõeliselt head niisutavat kreemi, mis oleks tõesti tugev ja rammus. olen kasutanud nivea väga kuivale nahale mõeldud kreeme, aga kas on ka mingit looduslikku alternatiivi?
 
n38 16. märts 2011, kl 11.46
Mine apteeki või pöördu nahaarsti poole. Mul ka kuiv näonahk, veega pesta ei saa siis hakkab kohe kestendama. Puhastan Puhta Looduse sarja puhastusveega. Pärast kasutan mingit venemaa astelpaju niisutavat kreemi.
 
six 16. märts 2011, kl 14.28
Mul ka kuiv nahk ja parimad kreemid, mida siiamaani kasutanud olen, on

*Aubrey Organics Rosa Mosqueta niisutav kreem (http://www.gaiacosmetics.ee/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=209&category_id=25&option=com_virtuemart&Itemid=54)

*Handmade Naturalsi roosi ja kibuvitsaga kreem (http://www.gaiacosmetics.ee/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=469&category_id=25&option=com_virtuemart&Itemid=54)

Esimene sobib pigem soojal ajal, sest pole väga rasvane. Teine on talvel ideaalne, sest on rasvasem :)
 
merx 16. märts 2011, kl 14.38
Kindlasti soovitaks vaadata üle esimesena ka oma pesemis tooted (näo ja keha puhastamiseks), kasutada midagi niisutavate õlidega jms ning näokreemiks soovitan ma ka Aubrey Organics Rosa Mosqueta kreemi ning sama sarjal mis on mõeldud kuivale nahale on samuti dušigeelid ja teised näohooldus tooted ka olemas. Mul samuti kuivem nahk ning tellisin nädal tagasi tagasi selle kreemi ja olen väga rahul, niisutab mõnusat. Ise kasutan veel kibuvitsaõli ka, mida määrin ööseks enne kreemi. Kindlasti koori oma nahka ka surnud naharakkudest vabaks, et kreem saaks paremini imenduda. Samuti soovitan ka tavalisi külmpressitud taimeõlisi.
http://www.gaiacosmetics.ee
http://looduskosmeetika.ee/
http://www.iherb.com/Aubrey-Organics-Skin-Care
 
Lemmik 16. märts 2011, kl 18.08
Kreemid on väheml-suuremal määral säilitusaineid täid.
Proovi parem magusa mandli õli, see on odav, mõnusa lõhnaga, lisaks ravitoimeline. Sobib ka näole.

"Rammus" on vast sheavõi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!