Ökonurk
nendele ,kes hindavad oma tervist
eesti tootja 03. aprill 2011, kl 11.17 |
edasi on mõtet lugeda nendel,
kes nõustuvad minuga,et paljude poes müüdavate
mahlade,siirupite, kaljade ja limonaadide maitsest
on puhta vee oma hulga etem.
Kui lugeda tootekirjeldusi,on maitse,värv,lõhn jne. saavutatud keemiliste ainetega.
See pakkumine on nendele ,kes hindavad oma tervist :
http://www.soov.ee/parnumaa/Konservantideta_mahlad__keedised__marjakropsud_1205614.htm?ca=10
kes nõustuvad minuga,et paljude poes müüdavate
mahlade,siirupite, kaljade ja limonaadide maitsest
on puhta vee oma hulga etem.
Kui lugeda tootekirjeldusi,on maitse,värv,lõhn jne. saavutatud keemiliste ainetega.
See pakkumine on nendele ,kes hindavad oma tervist :
http://www.soov.ee/parnumaa/Konservantideta_mahlad__keedised__marjakropsud_1205614.htm?ca=10
hmm 03. aprill 2011, kl 11.58 |
Teie krõpsud on kuivad ja maitsetud, kuna nendest on eelnevalt mahl välja pressitud ja pudelitesse pandud. Loomulikult on hea ja tulus saada ühest marjasaagist mitu toodet ja see maha müüa ning olen ka nõus, et ei tasu mahlast ülejäänud "puru" minema visata aga sellise hinnaga müü...ei osta rohkem. Ostan välismaiseid, millel on maitse.
hmm 03. aprill 2011, kl 12.01 |
hmm 03. aprill 2011, kl 12.03 |
eesti tootja 03. aprill 2011, kl 13.17 |
hind pole saladus 03. aprill 2011, kl 16.37 |
Kessukas 04. aprill 2011, kl 15.03 |
n 04. aprill 2011, kl 15.37 |
Liivi 05. aprill 2011, kl 18.10 |
e ained 07. aprill 2011, kl 10.29 |
I.R.Pale 08. aprill 2011, kl 17.01 | Registreerus: 13 aastat tagasi Postitusi: 237 |
Liivi Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> mulle ka ei meeldi kui on valmistatud 10 g marjade
> st 100 g toote kohta ning koostises on paksendaja
> pektiin, happesuse regulaator,naatriumbensoaat, si
> drunhape jne .Keemilised lõhnaained võivad olla mü
> rgised ning vähki tekitavad.
naatriumbensoaat on looduslikult JÕHVIKATES
sidrunhape on SIDRUNIS
pektiini leidub PLOOMIDES, ÕUNTES; SÕSTARDES; TIKRITES jne
mõni hull keelab varsti äädikhappega kurkide marineerimise ka ära...
Teemaalgataja - Sul on hea kraam, ma olen neid marjakrõpse küll ja küll väliskülalistele kingiks ostnud. Väga tore, et otsekontakti pakud.
________________________________________
I.R.Pale http://mmumaailm.blogspot.com/
Kokkuahnitsetud kraami realiseerimiskeskus http://irselling.blogspot.com/
Toimetatud 1 kord(a). Viimati I.R.Pale 08.04.2011 17.03.
-------------------------------------------------------
> mulle ka ei meeldi kui on valmistatud 10 g marjade
> st 100 g toote kohta ning koostises on paksendaja
> pektiin, happesuse regulaator,naatriumbensoaat, si
> drunhape jne .Keemilised lõhnaained võivad olla mü
> rgised ning vähki tekitavad.
naatriumbensoaat on looduslikult JÕHVIKATES
sidrunhape on SIDRUNIS
pektiini leidub PLOOMIDES, ÕUNTES; SÕSTARDES; TIKRITES jne
mõni hull keelab varsti äädikhappega kurkide marineerimise ka ära...
Teemaalgataja - Sul on hea kraam, ma olen neid marjakrõpse küll ja küll väliskülalistele kingiks ostnud. Väga tore, et otsekontakti pakud.
________________________________________
I.R.Pale http://mmumaailm.blogspot.com/
Kokkuahnitsetud kraami realiseerimiskeskus http://irselling.blogspot.com/
Toimetatud 1 kord(a). Viimati I.R.Pale 08.04.2011 17.03.
a 19. aprill 2011, kl 15.06 |
Dame Ali 20. aprill 2011, kl 11.45 |
a Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> Sidrunhapet toodetakse tööstuslikult hoopis muudes
> t asjadest (küll maisist ja mingist hallitusevormi
> st jne), küll aga mitte tsitruselistest.
kas molekuli ehitus sellest muutub?
http://www.loodusajakiri.ee/eesti_loodus/EL/vanaweb/9709/konserv.html
-------------------------------------------------------
> Sidrunhapet toodetakse tööstuslikult hoopis muudes
> t asjadest (küll maisist ja mingist hallitusevormi
> st jne), küll aga mitte tsitruselistest.
kas molekuli ehitus sellest muutub?
http://www.loodusajakiri.ee/eesti_loodus/EL/vanaweb/9709/konserv.html
Lisa postitus