Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Looduslikku kuumakaitset sirgendamiseks
 
juuks 09. mai 2011, kl 20.06
Olen tasapisi oma pesemisvahendid ja kreemid loodusliku vastu välja vahetanud, kuid pole suutnud kuidagi leida leebe koostisega kuumakaitset sirgendamiseks. Sirgendan 2-3 korda kuus, juuksed on mul tugevad, tihedad ja terved. Kasutan sirgendamisel Loreali sirgendusvahendit, sellest järgmine juuksepesu pesen jälle sls-ga, et see kõik juustest välja saada, vahepeal siis jälle loodulikuga, siis peale sirgendamist jälle sls-ga. Suht surnud ring. Igasugu soovitused teretulnud.
 
D. 10. mai 2011, kl 11.09
aga on sul ikka vaja sirgendada, see rikub juukseid ikkagi tasapisi? mina ostsin sellise - oeh, kuidas seda nüüd seletadagi, mis see on - selline pulk (no nagu lokkide keeraja), mis õhku välja puhub. kui sellega kammida, siis saab ka üsna siledaks juuksed ja selle temperatuur jääb siiski samaks, mis föönil. sirgendaja on ju üle 200 kraadidega, see kõrvetab ikka jubedalt juukseid.

looduslikult kaitsevad õlid mingil määral, aga seda ei saa vahetult enne panna. õlimaskid vahetevahel võiks teha head.
 
juuks 10. mai 2011, kl 13.48
Saan ikka ilma sirgendamiseta ka, enamus aja olngi oma lainelise pahmakaga, aga vahel ikkagi sirgendan ka, oleneb tujust ja soengust. Juuksed sirgendamisest kahjustatud pole, kuna sirgendan ikka suht harva, 2-3 korda kuus, mul on geenidega juba head juuksed antud: paksud, terved ja tugevad. Aga seda va looduslikku kuumakaitset ei suuda kuidagi leida:) Ja takjajuureõli maske teen regulaarselt juba paar aastat.
 
ei taha 10. mai 2011, kl 20.07
küll hirmutada, kuid paksud, terved ja tugevad juuksed võivad ka ükspäev otsad anda. et siis headele geenidele ei saa elu lõpuni lootma jääda.

mina enda ülitervetest ja paksudest juustes jäin ilma...aga selget põhjust ei tea muidugi.
 
D. 10. mai 2011, kl 23.56
mul on ka olnud paksud ja tugevad juuksed. rikkusin need ära vahepeal küll. aga ma tegin selleks muidugi oluliselt rohkem - sirgendasin ülepäeva ja blondeerisin ka :S õudne! 2-3x kuus vast ei ole hullu, kui seisu jälgida ka :)
 
jänes 11. mai 2011, kl 16.35
ma just ostsin uue sirgendaja ja selle kohta öeldi, et polegi mingit kuumakaitset vaja. need plaadid vist on tänapäeval mingist teisest materjalist vms.
 
di 12. mai 2011, kl 11.46
uutelmatel sirgendajatel annab ju seda kuumuse temperatuuri võimalikult madalaks ka keerata. aga teemasse: kuna otsisin ise ka endale mingi aeg looduslikku sirgendajat, siis jäi kuskilt meelde,et argaaniaõli võib kasutada föönitamise ajal, et kaitseb siis juust kuumuse kahjuliku toime eest. No kui võib föönitamisel kasutada,siis äkki madalamal temperatuuril sirgendamisel ka? Ise pole kasutanud, seega ei oska kommenteerida seda.
 
D. 12. mai 2011, kl 21.53
seda turundust küll ei tasu kuulata, et nüüd on parem sirgendaja ja ei riku juukseid. uurige, mis temperatuur neil on, osadel üle 200 kraadi, sealt natuke vähemaks võtta ei ole ju, et asi piisavalt jahedaks jääks... ka kuum föön rikub juukseid nt, aga see on ikka palju jahedam, kui sirgendajad.
 
keiu 17. mai 2011, kl 19.39
soovitan seda: http://www.gaiacosmetics.ee/index.php?page=shop.product_details&flypage=youmania_flypage.tpl&product_id=332&category_id=30&option=com_virtuemart&Itemid=113

Ei saa samuti ilma sirgendamiseta elada:) ja see tundub täitsa hästi toimivat.
 
juuks 18. mai 2011, kl 11.42
keiu, kas kirjutaksid selle toote nime välja, mul ei avane see link.
 
keiu 18. mai 2011, kl 16.03
Aubrey Organics B-5 modelleerimisgeel
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!