Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
kohupiimavärvist
 
tuulika 15. mai 2011, kl 19.26
Arvasin, et võix esikuseinad kohupiimavärvidega värvida, et omapärane ja öko, kuid mees tegi selle mõtte maatasa, kuna sellist krobelist pinda olevat võimatu puhastada. Ka temal tundus õigus olevat ja tahaxingi teada, kas kohupiimavärvitud pindasid on võimalik puhastada või ei?
 
p 16. mai 2011, kl 12.31
Kohupiimavärv ei jää krobeline, su mees on millestki valesti aru saanud. See, mis krobeline jääb, on jäme krohv. Külastage mingit vastavat poodi, nt Safranit.
Melks 19. märts 2013, kl 16.41
Mina värvisin esiku lae kohupiimavärviga. Jube hästi katab ja ei mingit krobelisust. Pestav ta muidugi ei ole, võibolla kergelt lapiga puhastada annab.
Pole ehk küll nii säravvalge, kui poevärv, aga toon oleneb täitemassist ja täpsemalt kriidist, mida on täitemassist enamus.
Hoiatatud on, et halva ventilatsiooniga vähe-köetavasse ruumi ei maksa panna, et võib minna hallitama. Aga 2 aastaga pole seda juhtunud.
Seda küll, et valmisvärv kaua ei seisa. Mul oli külmkapis vast nädalake ja läks seal hallitama.
Kasutasin 0.1%-list lahjat kohupiima, nagu peab.
 
Maiki 24. märts 2013, kl 14.53
Ma värvisin esiku kohupiimavärviga, panin liiva sisse siis sain krobelise, hea kõva on. Värviline tõesti pesta ei kannata, kui lihtsalt valge teed, siis saad niiske svammiga pesta ka.
Ise olen materjalid Tartust Hea Maja Poest saanud, Safran on kole kallis. Hea Maja Poes on 2 varianti seda kuhu kohupiima paned ja seda mis vaja vaid veega segada.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!