Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Lushi henna
 
mannu 19. mai 2011, kl 22.54
Plaanis minna üle hennale. Enne värvinud poevärvidega tumepruuniks, sooviks hennatada Lushi indigoga. Olen kuulnud, et Lushi henna kulub kuu ajaga maha. Kas see vastab tõele? Et ei kasva nagu välja see värv, vaid kulub maha. Kas siis üldse ei jää midagi peale? Iga kuu ei viitsi uuesti üleni ju värvida, juukseid ka palju. Igasugused kogemused ja soovitused Lushi henna kohta teretulnud.
 
D. 21. mai 2011, kl 22.40
mina värvin bruniga. alguses tegin kogu aeg kogu pea - no nii 4-5 korda. aga ei kulunud see värv täitsa maha midagi kuu ajaga ja lõpuks pigem hakkas kumuleeruma ja nii läks liiga tumedaks. tegin siis u 3 kuud ainult juuri ning seejärel 4. kord üleni jälle.

aga niipalju ta jah kulub vähemaks, et mingit väljakasvu ranti küll pole.

kui tahad, et üldse ei kuluks, siis on hennaserai henna-indigoga ehk mõtekam teha? aga alguse katsetamiseks ehk lush parem, sest kui paned mööda värviga, siis ikka natuke kulub vähemaks.

muidu igatahes soovitan. juuksed on ilusad, terved, läikivad.
 
mannu 21. mai 2011, kl 22.46
D. Tänud vastamast. Küsiks veel seda, et kui see henna kulub, kas ta siis kõik see kuu aega annab juuste pesemisel veidi värvi? Kui poevärvidega värvin, siis peale värvimist mingi 4-5 pesukorda tuleb veel juustest tumedamat vett, siis on puhas. Kas hennaga on ka ainult mõned korrad või ikka tuleb igal pesul veidi värvi maha?
 
D. 21. mai 2011, kl 23.48
ma pole kunagi näinud, et mul pesemisel vee värv kuidagi muutuks peale seda, kui olen hennaga värvinud... ehk et see kulub kuidagi muudmoodi, mitte nii, et pestes tuleb tumedat vett.
 
six 26. mai 2011, kl 22.59
Ma olen ka mõelnud proovida Lushi hennaga värvida, tooniga Brun, aga kuna mul ka natuke halli juustes, siis pole julgenud, kartes, et jääb nö kirju tulemus. Hallid karvad jäävad vist punakad-oranžikad? Kas kellelgi on kogemust, et mis tulemus jääb?
 
x 27. mai 2011, kl 10.09
värvin kastanpruuniga ja jääb jah kirju, aga mulle see just meeldib, nagu oleks triibutatud, aga tulemus on loomulik. Kui absoluutset ühtlast tooni tahad, siis vist ei sobi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!