Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Dr Hauschka näoõlist: kogemused, kes kasutavad?
 
Fännaja 06. juuli 2011, kl 22.31
Selline lugu, et hakkaisn kasutama dr Hauschkat oma kombineeritud nöonahal....vistrikud laubal, nõrgalt põskedel ja lõua all kohe korralikult. Esimene nädal oli ok-meelis väga, nahk muutus säravamaks ja pehmemaks jne...., aga nüüd on minu arvates asja hullemaks teinud. 2 nädalat olen kasutanud kokku! Tunnen, et mädapunne tekib nagu kuubis juurde võrreldes ajaga kui ei kasutanud näoõli....isegi kaela peale tekivad usinalt punnid...

On kellegil kogemust, kas see on mööduv nähtus, pean laskma nahal harjuda või tuleks kasutamine lõpetada ja nentida, et see sari mulle ei sobi...?
 
K 08. juuli 2011, kl 22.59
Mul läheb juba teine pudel. Punne juurde pole tekitanud, kuigi ausaltöeldesega ta neid nagu vähemaks ka pole võtnud. Mulle meeldib, et selle näoõliga ei hakka nägu päeva jooksul rasust leemetama, vaid jääb sama õrn kuma nagu hommikul õli peale kandes. Vahel, kui tunnen, et nägu vajab rohkem niisutust, siis kasutan ka näokeemi (praegu Sante astelpaju-papaia kreem).

Mina jätaks kasutamise ära, kui akne sellest hullemaks läheb.
 
hmm 09. juuli 2011, kl 00.44
mu meelest see õli toimib ainult koos puhastuskreemi ja näoveega. ilma tegi pigem halvemaks.
 
no 09. juuli 2011, kl 12.58
Minule see puhastuskreem ei istu kohe mitte. Näovett pole ka Hauschka oma proovinud. Aga seda õli kasutasin talvel roosikreemi all hommikuti ja mingeid punne ega aknet ei tulnud. Rasusele hää.
 
õis 16. juuli 2011, kl 12.26
järsku on sul hoopid pindkuiv nahk, siis ei sobi õli. minul oli sama lugu selle õliga ja siis kosmeetik ütles, et ma ei tohi üldse õlibaasil kreeme kasutada. nüüd pole enam üldse punne tekkinud ja nahk on pehme ja ilus. ma ei kasuta ökokreemi, aga kasutan maria gallandi niisutavat kreemi number 608.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!