Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Henna-basma-amla...Kuidas saada tumepruun juuksevärv
 
Algaja 10. juuli 2011, kl 22.31
Loomulik juuksevärv on keskmine pruun, on ka halle juukseid.

Tegin esimese katsetuse, kuid toon jäi minu jaoks liiga punakas, meelekohtadelt ja pealaelt oranz või selline vaskne läige, mis mulle ei meeldi / ei sobi.

Kuid soov oleks saada midagi taolist: http://www.hennaforhair.com/forum/index.php?module=phpwsbb&PHPWSBB_MAN_OP=view&PHPWS_MAN_ITEMS=6381
 
Catriona 11. juuli 2011, kl 08.44
Minu arvamus:
Peavad olema vähemalt sama tumedad juuksed.
BAQ henna, 100g henna kohta 2 suure kuhjaga supilusikatäit amlat: indigo seob end keratiini henna kaudu, BAQ henna värvisisaldus on suurem kui juuksehenna oma ning sealt kinnitub juustesse rohkem värvi kui juuksehennast ning see seob indigot paremini. Eriti oluline on see - minu meelest ning mõningate inimeste katsete põhjal - siis, kui juustes on halli.
Hallid juuksed võivad vajada ka mitut värvimist, enne kui tekib piisav kumulatsioon
Segu: 1 osa hennat, 2 osa indigot.
Natuke terpeene - rosmariinitee sisaldab natukene rosmariinilehtedes sisalduvat eeterlikku õlisi, tõsi väga väikeses koguses. See annab hennast parema värvi. Segu segati sooja vedelikuga ning see seisis u 29-30C temperatuuri juures selle aja, mil värv lahti läks, Rajastani henna jaoks tundub see piisav olevat.
Värvimisele eelnev sügavpuhastav pesu juustele - sooda on sügavpuhastav.
3,5h peashoidmist ja eeldust, et juuksed võtavad henndigo sisse sama hästi. Eelnevalt hennatatud juuksed võtavad selle segu ilmselt sama kiiresti sisse, esmahennatamisel heledamate juustega võib, aga ei pruugi sama tooni saada.
 
Algaja 11. juuli 2011, kl 12.00
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!