Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Jurlique'i näovesi
 
h 10. juuli 2011, kl 23.52
Pakun müügiks väga tuntud ja hinnatud Austraalia looduskosmeetikafirma Jurlique roosi-näovett. Näovesi on tasakaalustava ja niisutava toimega. Rohkem saab lugeda: http://www.lookfantastic.com/beauty/jurlique/skincare/refresh/jurlique-rosewater-balancing-mist.html.

Näovesi on 100 ml (pritspudel, uus ja avamata), pakun seda hinnaga 15 eurot (lookfantasticus 21,45 naela). Hinna osas olen avatud läbirääkimistele. Asub Tallinnas.

Tellisin koos suure pudeli selle näoveega ka Jurlique'i normaalse naha toodete proovipaki ja olen sealt seda roosi näovett proovinud. Kahjuks mulle endale tundub hetkel olevat vaja midagi päris rasusele nahale. Tegu on iseenesest väga värskendava, meeldiva ja hea lõhnaga tootega.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!