Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Kas soodapesu teeb ka keemiliselt värvitud, kuid juba henndigotatud juuksed heledamaks?
 
natural beauty 21. august 2011, kl 18.25
Seni olen juukseid sünteetikaga värvinud, kuid nüüd mõned korrad ainult henndigoga, umbes 3 kuud.
Sünteetikaga värvitud osa on aga süsimust. Kas on mõtet sünteetikaga värvitud ja henndigotatud juustele soodapesu teha, et saada enam vähem sama värvi, nagu väljakasv- shokolaadipruun?

Kas sooda kahjustab/kuivatab juukseid?

Kas sooda kulutab ka henndigot heledamaks/punakamaks?
 
hennataja 21. august 2011, kl 19.04
Parem küsi see küsimus hennaserai.com lehekeüljel küsimuste ja kommentaaride rubriigis.
 
natural beauty 21. august 2011, kl 21.35
Ootan siiski siia vastuseid. Seal vist vastab ainult üks inimene, kes eeldab midagi, aga siia ehk juhtub keegi, kellel kogemused olemas.
 
Catriona 23. august 2011, kl 11.05
Ma arvan, et see, mida Sa saavutada tahad - et ühtlustuks sünteetika kumulatsioon ja taimedega värv - seda soodapesu ei anna.
Sooda on võtnud väga edukalt maha punaseid ja ka pruune-musti sünteetilisi toone. Edukalt siis ses mõttes, et toonist kaob pea kolmandik ja alles jääb midagi ebamäärast ja luitunut, aga kuna otsad on kumuleerunud, siis seal see erilist tulemust ei anna.
Mõned on kurtnud, et sooda võtab indigot vähemaks st toonist tuleb punane rutem läbi. Mõned ütlevad, et ei muuda värvi üldse. Juuksed on väga erinevad.
Kui tahad kindlasti ise ära proovida, siis tee vahetult enne järgmist taimedega värvimist soodapesu - saad juuksed korralikult puhtaks ja näed ise ära, kas mõikab midagi või ei.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!