Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Kas läikehenna kulub juustest ruttu maha?
 
vahtraleht 02. september 2011, kl 14.13
Tere!
Mul on pikad loomulikult üsna heledad juuksed ja nüüd suvega on peapoolne osa veel heledamaks pleekinud.
Varem, viimati u aasta tagasi, tegin henna-senna segu. See toimis mu peas alati nii, et senna kulus maha, aga henna jäi siis punakana juustesse kuni kulus ka järjest heledamaks ja lõpuks arvasin, et ongi kõik välja kulunud. Nüüd aga panen tähele, et juuste pikkuseosa läigib mereveest ja päikesest hoolimata ilusasti, aga see uus ilma hennata pealekasvanud osa on tavaline tuhm. Võiks muidugi uuesti henna-senna möksi teha, aga ma ei taha praegu enam punaseks minna ja siis oodata kaua aega seda kulumist. Tahan kohe läiget ja vbl ainult õrna tooni. Lugesin siis, et õliga saab teha läikehennat. Aga kusagil pole kirjas, kas see ka sama kaua peas püsib kui nt kummelitee ja sidrunimahlaga tehtud. Või kulub mõne pesukorraga maha nagu senna? Õlisid on nii raske juustest välja pesta, ma ei tahaks hakata möksima kui kasu on ainult lühiajaline...
Kuidas saada nii, et see mitu aastat püsiv hennaläige tuleks kohe, ilma punapeafaasi läbimata?
 
eitea 02. september 2011, kl 22.12
olen hele kartulikoor. juuni lõpus tegin henna+senna, 3,5h hoidsin peas. Alguses olin täielik porgand, naha tooniga üldse ei sobinud, aga värv oli iseenesest super, arvasin et see kasvab välja ja olin päris kurb, aga kuskil 4 nädalaga punakas toon kadus ja nüüd on mõnus karamellikas värv, aga läiget võiks siiski rohkem olla..
 
Catriona 04. september 2011, kl 00.24
Tehke läikehenna kas jogurti või palsamiga - segage väga väike kogus hennat ja sennat (kas jogurtisse, siis peab seisma 12h) või siis valmispastana (tehke tulise veega, laske seista jahtumiseni) silikoonivabasse palsamisse, kandke pähe ja hoidke max 30min. Tuleb õrn vaskne toon ja hea läige. Kulub mahedamaks, kuid henna võib mingil hetkel siiski kumuleeruda.
Läikehennad ei jää väga intensiivsed ning kuluvad vähemaks ajaga.

Ja ma tõesti soovitan teha harjakorjetesti, kui henna punane väga vastu hakkab. Oma juuksed ja te tõesti näete siis, mis juhtub ja kuidas toon jääb.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!