Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
tervisesõbralik mööbel kööki
 
mimmu 24. jaanuar 2012, kl 00.01
pean hakkama mõtlema uue köögi sisustamise peale ja tahaks seda teha võimaliult tervisesõbralikult ja keskkonnateadlikult. seega ilmselt peaksin loobuma suurte köögimööblifirmade poolt pakutavast saepurumööblist. kuid millised oleks alternatiivid - ise oskan mõelda ainult täispuidu peale, aga olen kuulnud et sellest köögimööbli tegemine võib puidu mängimise tõttu olla keerukas. vineer oleks ka ok? kas kellelgi on kogemusi/soovitusi?
 
oioi 10. veebruar 2012, kl 17.06
ärge oma ökoga päris lolliks ka minge. vineerist... ei noh.
 
siil 11. veebruar 2012, kl 14.03
saab ka suurtootjatelt , tarmeko männipuidust köögimööbel näiteks, aga võid lasta kellelgi puidust ka nikerdada- puit ongi selline mängiv materjal, mis sellest?
 
miks mitte vineer 12. veebruar 2012, kl 20.57
Mul on staliniaegne(funk)köögipuhvet vineerist ,ise restaureerisin.
 
puit2 23. veebruar 2012, kl 23.37
vaata seda www.rustic.ee
Melks 19. märts 2013, kl 16.36
Mul on olnud väike utoopiline idee selles suhtes. et teha see servamata lauast. Kui tööpinna jaoks kasotada laia lauda pikkupidi panna 2-3 laiemat lauda liimi ja tappidega kokku, siis väline serv jääks meeldivalt kaootiline. Miski sobiva õliga immutaks ehk määrdumise vastu üle ja oleks päris põnev. Kui on hea projekt ja idee, siis annaks ka kappe ja uksi sarnaselt teha, et näiteks kapi alumine ja ülemine plaat oleksid servamata lauast ja see looklev välisserv jääks ukse tasapinnast natuke väljapoole.
Ainult, et köögimööbel on veidi spetsiifiline just igasugu riiulilahenduste jms mõttes, et targev vist idee pakkuda mõnele profitootjale.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!