Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
kui palju oleksid nõus maksma?
 
Linnumaja 30. oktoober 2012, kl 10.39
Niisiis küsimus suurele ringile.. Palju ja kas oleksid nõus maksma lindude söögimaja eest?
 
Tere 30. oktoober 2012, kl 10.48
 
Möhh 30. oktoober 2012, kl 10.49
Kuidas on võimalik nii lollakalt küsida??
Mis maja? Kui suur? Millest tehtud? Pilt?
 
Linnumaja 30. oktoober 2012, kl 11.03
Pole olemas rumalaid küsimusi on vaid asjatundmatud vstused ;). Siiski, teen siin natuke uuringut. Linnumaja nagu linnumaja ikka, põrand all ja varikatus peal. tegelikult ei ole ju oluline kui suur või väike on ese. Oluline kas on vajadus ning missugune on hinnatundlikus. Vastavalt sellele saaks ju toodet disainida. Päikest!
 
huviline 30. oktoober 2012, kl 11.12
Mina oleksin nõus maksma 5-35 eurot, sõltuvalt sellest, kuidas välja näeb. Kohaletoimetamise eest siis kuni 15 lisaks. Milline see siis välja näeb? Kuidas saab niimoodi küsida. Palju oleksid nõus maksma liha eest?
 
Linnumaja 30. oktoober 2012, kl 11.20
Tere huviline. Liha eest oleksin nõus praegu maksma ca 10.- € kg sest oletame, et praegu mul rohkem niisuguseks väljaminekuks raha ei jätku ja kui rohkem küsitakse siis ei ostagi. Sama lugu on ka minu küsimuse püstitamisega.
 
Kle Linnumaja 30. oktoober 2012, kl 11.31
Selle asemel, et oma toodet tutvustada, keskendud sa hoopis teoreetilisele jauramisele. Tee midagi ometi valmis, näita toodet ja siis küsi.
Praegune jahumine on tõepoolest rumal.
 
Linnumaja 30. oktoober 2012, kl 11.43
Nii nagu Joosep Toots seletas, et enne tuleb teooria ja siis praktika ;) Niisiis, et asi huvitavam oleks loosiks vastanute vahel välja ühe söögimaja. Toote kirjeldus oleks siis niisugune: mõõdud 30 x 20 cm kõrgus 25 cm. katus tempsi plaadist, põrand veekindlast film vineerist, värvus hall aga saab värvida kasvõi roosaks. Minu post on thot@hot.ee oma kommentaaris lisage palun e-posti aadress et saaks vastanute vahel ka loosimine teha.
 
huviline 30. oktoober 2012, kl 11.57
Mis kujuga on katus? Kas on ka mõni kinnine sein? Mitu? Kas põran on süvises (st kas on ka rant, mis hoiab toitu kinni)? Kui kõrge on rant? Kas põhi on katusega samas diameetris (noh, sama lai)? Või on katus laiem?

Isver, kui saamatu sa olla võid küll. Sa peaksid selgelt veidi tegelema turunduse alustõdedega.

Ja loosimisest osa võtta ma ei taha, aga 2 korralikku linnumaja ostaksin küll, kui tood Tallinnasse või Varbolasse või Hagudisse või Tartusse ise kätte.
 
huviline 30. oktoober 2012, kl 11.59
Ahjaa, ja ma toon sulle siis 120 grammi hiireliha ja eeldan, et sa ostad selle minult hinnaga 10 eur kilo. Ooot....nii. Kass on tubli, ilmselt 130 g. Meest sõnast.

Jopski oled. Müüa ei oska.
 
Linnumaja 30. oktoober 2012, kl 12.47
Hea huviline. Loen Su tekstist ainult hinnanguid minu isiku suhtes ja ei midagi konstruktiivset, kahjuks. Kusjuures hiireliha ei tahakski aga vihmaussid oleks põnev kaup :D paraku jääb hetkel igasugune liha praegu ära, sest piisavad varud on olemas. Linnumajade eest eelistan siiski raha saada. Kuna tekitasid minus uudishimu siis tooks Sulle linnumajad Tallinnasse kätte. Kirjuta mailile kuidas ja kus Sul sobiv oleks. ühtlasi räägiks ka siis turundusest ja müügist ;)
tervitades Thot
 
nojaa 30. oktoober 2012, kl 12.50
Hinna üle on niiviisi tõesti raske diskuteerida. Ma ostsin üleeelmine aasta linnumaja, kui õieti mäletan, oli 150 krooni.Esimese suurema tuulega lagunes laiali:)
 
Linnumaja 30. oktoober 2012, kl 12.57
Nojaale:
Kahju , et Su investeering niiviisi lagunes. Siin siis veel teema arendust juurde , et missugused ootused lisaks sobivale hinnale oleks linndude söögimajale. Tegelt peaks ju lindudelt endilt küsima :) Näiteks kuhu paigutaksite söögimaja, kas oleks huvi ka kortermaja elanikel asja vastu jne.
 
Greenest 31. oktoober 2012, kl 14.43
Nokitsesin natuke ja välja tuli siis tugeva ja lihtsa konstruktsiooniga söögimaja mida saab kinnitada nii seinale kui ka riputada. Nüüd on just õige aeg alustada lindude toitmist Tore kingitus sulissõpradele koduaeda. Ostes läbi e-poe on kohaletoomine postiautomaati tasuta http://katala.shops.pipfrog.com
 
soomest ostsin 01. november 2012, kl 17.52
maksin 12,90, ilus punane, aknad-uksed peale joonistatud, 4 seina, tõstetavast katusest saab söögi sisse valada ja alt nokivad. põhja all veel konks kuhu saab riputada rasvapalli vmt.
 
tralllalllaaa 08. november 2012, kl 22.14
Ma just vaatasin poes linnumaju ja mõtlesin, et milleks sinna neid aknaavakesi ja korstnakesi ja muid iluvidinaid. Lindudel on sellest ju kama kaks. Ma teen ise - sellise, et lindudel oleks hea tuule ja vihma-lumevarjus söömas käia ning endal hea fotoobjektiiviga sihtida. Nendest aknakestest-uksekestest ei näe ju linde õieti. Tihased on nii armsad, nüüd juba hommikuti ootavad puu otsas, et aknalauale sepikut paneksin. Millegipärast teradest nad nii vaimustunud ei ole. Ja pekiks on veidi vara ja soe.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!