Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Kalevi staadioni kirbuturg
 
khmm 22. mai 2013, kl 21.28
Ma pole kindel, kas see postitus sobib siia teema alla, aga igasugune taaskasutus on öko :)
Igatahes, kas kellelgi on kogemusi Kalevi staadionil toimuva kirbuturuga, mis alustas oma teist hooaega eelmisel nädalal. Mu üks tuttav ütles, et korraldajad ei varusta koha peal müüjaid mitte millegagi ning igaüks peab müümispinnaks vajalikud asjad ise kaasa võtma. Aga kui ma tulen autota, siis ma ei hakka ju lauda seljas tassima. Keegi, kes on seal müümas-ostmas käinud, oskab öelda, kas seal on võimalik äkki lauasarnast alust laenutada?
 
Mirjam 23. mai 2013, kl 00.26
Ilma lauata saab ka hakkama! Oma müüdava kraami võid laotada suure rätiku, vaibakese vms peale.
 
khmm 24. mai 2013, kl 21.40
Jaa, muidugi, see on ka võimalus. Aga ehteid päris maha ei laota. Niimoodi nad jäävad märkamatuks ostlejatele :)
 
üks 18. juuni 2013, kl 19.13
Seal olid väga vahvad noored oma ehteid müümas just vaiba peal, mis murule laotatud. Ehted olid karbi sees ja täiesti normaalselt sai neid uurida.
Ehteid on seal üldse väga palju, mind huvitasid just vanemad.
 
mamsel 02. mai 2015, kl 13.39
Teab keegi, kas ka sel kevadel alustab oma tegevust see kirbuturg? Eelmisel aastal sai see hoo sisse mais. Nende ametlikul Facebooki leheküljel küll mingit infot pole selle kohta.
 
Merlin 19. mai 2015, kl 10.49
alates 10.maist Kalevi kirbuturg alustab. Sissesõit ja sissejalutamine Juhkentali tänavalt-vanast Kalevi spordihoonest mööda ning sealt saja meetri kaugusel ongi staadioni väravad....Müüjatele avame väravad kell 7.30, ostjaid ootame altes kella 9-st. Maikuu kahel viimasel nädalavahetusel ja augusti kahel viimasel nädalavahetusel toimuvad staadioni parklas teised üritused, niiet siis jääb meie turg ära. Kõigil teistel pühapäevadel kuni septembri lõpuni ootame aga kõiki taaskasutus-sõpru oma kappe -pööninguid-garaazhe revideerima ning kirbuturul osalema! Kohtumiseni!





Maire Aunaste FB lehel selline info :)

https://www.facebook.com/maire.aunaste?fref=ts
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!