Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Ajurveeda
 
Huvituja 24. juuni 2013, kl 19.39
Tere!

Kas kellelgi on kogemust sellise kohaga nagu Aurea keskus (ajurveeda- ja massaažikeskus)? Olen hädas aknega ja mõtlesin, et äkki kui minna sinna toitumiskonsultatsioonile, siis saaks äkki oma kehatüübile vastava toitumisega asja korda...
Nahaarsti ja kosmeetikut pole mõtet soovitada - olen juba kõike proovinud! Nahaarsti juures olen käinud u 10 aastat ja lõpetasin selle ära, kuna ei taha enam oma nahka erinevate kreemidega piinata. Läksin üle Dr. Hauschka sarja peale, aga see mind aknest siiski ei vabasta. Kosmeetiku juures käin regulaarselt.

Tänud!
 
Mari 25. juuni 2013, kl 15.58
On olemas ajurweda kohta väga hea raamat Pukka elustiil. Kõigepealt tuleb lõpetada kunstjookide näit coca-cola, pepsi jt joomine ja kunstsöökide näit. krõpsud jt söömine. Aitab väga hästi, omal nahal proovitud.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!