Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Aubrey Organics J.A.Y šampoon ja palsam NEGATIIVNE arvustus
 
Liisa 13. november 2013, kl 12.00
Tellisin siis minagi paari kuu pikkuse uurimise peale iherbsist nimetatud šampooni-palsami. Peamiselt ikkagi hea reklaami tõttu, kuna üle interneti on umbes 90% arvustustest kiitnud selle brändi šampoone taevani, tihti kasutatud lausa lauset "parim šampoon, mida kunagi kasutanud olen." Ja negatiivsetest arvustustest leidsin valdavalt "issand, kui paha lõhn", aga see nüüd küll normaalne kriteerium ühele looduslikule šampoonile ei ole.

Siinkohal pean vajalikuks ära mainida, et minu juuksed on pubekapõliselt äärmiselt kahjustatud - igal aastal keemilised lokid ja iga päev lokitangid ja/või föön. Samuti on mul looduslikult väga Väga õhukesed juuksed (seetõttu ka hakkasin neid keemiliselt "paksemaks" töötlema, kui välimus oluliseks muutus). Pidev kahjustamine muutis ilmselt mu juuksestruktuuri veelgi õhemaks, kuna ühel hetkel tekkis pealaele lausa selline aimatav kiilas laik.
Siiski olin loodustoodetega umbes 1,5 aastaga peaaegu täielikult nimetatud laigu kaotanud ja pilt hakkas juba normaalse inimese juukseid lubama.

KUID SIIS tuli Aubrey Organics:
1) pärast dušši on lausa võimatu juukseid lahti harjata, kui pole duši all loputanud pead õunaäädikaga, sest karvad on tõmbunud rastalaadsetesse klimpidesse.
2) palsamit on juberaske maha saada (isegi, kui ainult killukese paned pähe, aga samas ei saa seda nagu väga teha, sest šampoon tõmbab juuksed nii puntrasse, et loogiline mõistus ütleb, et pane nüüd rohkem palsamit.)
3) äravooluaugus ei ole tükk aega nii palju juuksekarvu olnud
4) "kiilas koht" on tagasi.

Täiesti tunnen, kuidas juuksed on riisutud õlidest puhtaks.

Kuidas looduslikud koostisosad üldse seda teha saavad? Isegi, kui oleksin kogemata ostnud nt šampooni rasvastele juustele, ei tohiks looduslikud ained ju Nii teha.

Ja kas tõesti-tõesti olen mina ainus, kellele see bränd ei sobi? Või on nad äkki oma koostisosasid a'la aastal 2013 muutnud ja need head arvustused on eelnevast, paremast ajast?


Olen ausalt öeldes hämmingus. Ei suutnud seda tükk aega uskuda, et nii taevani kiidetud tooted saavad nõnda halvasti mõjuda.
 
Rahul 18. november 2013, kl 14.37
minumeelest kõik need looduslikud šampoonid jätavad juuksed pärast takuseks, et siis raske on lahti kammida, kuid pärast föönitamist on kenasti kohevad ja läikivad. Aga kui seda kammimimist ettevaatlikult ja hellalt teha, siis ei juhtu midagi. Mina olen juba 2009 aastast loodulikke šampoone kasutanud ja ei lähe enam SLS-le kunagi tagasi.
 
Liisa 22. november 2013, kl 14.53
Kas sina, Rahul, siis kammid juukseid märjalt? Märjalt ei lähe ükski jõud minu juustest läbi. Ja fööni ka mina ei usu...

Lugesin lisa ja tuleb välja, et J.A.Y šampoon sisaldab "alcohol denati", mis, nagu selgub lähemal uurimisel, on üks neist halbadest alkoholiühenditest, mis ilutoodetesse lisatakse. Mõned kirjutasid, et ahaa, ei olnud märganudki, et firma on oma (mõningate) šampoonide koostisosasid vaikselt muutnud ning et nad on Aubreys pettunud küll, aga nende juukseid see absoluutselt ei häiri. Nagu tuleb välja, siis minu juukseid häirib ja VÄGA.

Peab ikka kõik koostisosad läbi guugeldama enne, kui loodustooteid osta, isegi nii mainekaid, kui on Aubrey Organicsi omad.
 
Rahul 23. november 2013, kl 18.26
mina ei kammi päris märjalt - pärast juustepesu panen nö froteerätikust turbani pähe, ca 15 minutit teen muid asju ja siis hakkan juukseid lahti kammima. Minul muidugi ei ole paksud juuksed, päris õhukesed ka pole, aga just selle loodulsiku šampooni pisut takuseks tegu teebki minu juuksed pistut paksemaks:)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!