Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
kas on olemas sellist töökohta
 
unistus/vajadus 28. detsember 2013, kl 12.44
sooviks leida sobivat ja hingelähedast tööd. eriharidust pole, aga tahaks tegelda looduse, taimede, loomade vms-ga. oleks ma mees, läheksin kasvõi majakavahiks, tõsiselt. aiandis palava päikse käes rohida ei jaksa, kuigi tahaks et jaksaksin - hingele sobiks.
kurb, kui vastatakse vaid mõnitustega, aga püüan sellest üle olla, ehk on ka mingi asjalik nõuanne, ehk keegi teab lausa kohta, kus heas väikses kollektiivis inimene puudu on. tallinlane olen.
 
punapea 01. jaanuar 2014, kl 22.06
kui oled blond siis oskan arvata kes oled...
 
algataja 20. jaanuar 2014, kl 20.17
ikkagi tahan leida mõnusat töökohta - taimede ja loodushoiuga tegelevad inimesed peaksid ju ka heasüdamlikud olema? uuuuuu?
 
autorile.. 22. jaanuar 2014, kl 11.31
Keegi ei hakka sulle tööpakkumisi ette söötma ainult sellepärast, et sul hing ihaleb taime vms töö järele. Löö internet lahti, toksi guuglisse "aiandus" või "botaanika" ja vaata, mis ettevõtete aadressid esile kerkivad. Kirjuta info-meilile, et otsid tööd, seleta millist ja miks ja lisa oma CV. Kogu moos.

Nt proovi botaanikaaeda kirjutada.
 
algataja 28. jaanuar 2014, kl 20.10
no ole ikka ise kah terve! ma olen naisteka foorumist lisaks mõnitustele mõnest teemast VÄGA suuri pärleid leidnud. juhuseid ei ole olemas, olen fatalist. aga selleks et võita, tuleb ikka lotopilet osta:-) guugeldada oskan muidugi, aga vahest (vahest tähendab, muide "ehk")on kuskil midagi mille peale ise ei tulegi.
 
selline 09. veebruar 2014, kl 18.32
Meie kontoris käib mingi firma hoolitsemas taimede eest. Üks neiu käib kas kaks korda nädalas vist ja askeldab meie taimedega. Meil on muidugi päris palju taimi ka, mingi 40 vast. Ja kord aastas on ta tulnud mingi vanamehega ja siis nad kas vahetavad mulda vms igatahes siis istutatakse osi ümber jne.
 
emalendur 21. aprill 2014, kl 15.43
Sa tee oma ettevõte ja paku seal kõiki neid teenuseid teistele raha eest ja nii saadki omale unistuste elu ja töö, mis meeldib.
 
suvi 24. aprill 2014, kl 23.09
tutvused, lase info tuttavate hulgas lahti et otsid midagi sellist, küll varsti see töö jõuab sinuni.
oluline on info lendu lasta.
 
mina 05. mai 2014, kl 18.36
loomaaed otsis elevanditalitajat, tööbüroo lehel oli mesiniku abilisele pakkumine, seal otsitakse ka kalmistuvahti. siis jäneda otsin hobuste eest hoolitsejat ja eisma pansion kokaabilist. botaanikaaeda otsitakse ka töölist, aga see on tallinna linna töötutele. minumeelest kõik jummala vinged pakkumised :)
 
algataja 17. juuli 2014, kl 22.03
Ei olegi Toobyroo lehte kunagi vaadanud, thanks! Loomaaias nagin kuidas kihvt kutt elevante pesi... Talle see too sobis!
 
küs 13. august 2014, kl 13.22
miks Sul kontakti pole, isegi oleks midagi pakkuda?
 
Raibert 01. september 2014, kl 16.53
Linnukeseks ei taha hakata?
 
mina 20. oktoober 2014, kl 09.25
loomaaed otsib naaritasate hooldajat
https://www.tootukassa.ee/toopakkumised/1201098
siin vajatakse hobuste hooldajat, pakutakse ratsutamise võimalust
 
loodetavasti juba paigas 11. november 2014, kl 21.07
Loomade ja taimedega töötamisel pole otsestel tööliigutustel hingega eriti pistmist. Tuleb teatud liikide omadused ja vajadused ära õppida, toitainetesse ja hoolitsemisse puutuv, kasvukeskkond. Vastutustunne ja distsipliin. Elusaga tegelevad tööd tähendavad tihti kokkupuutumist paljude teiste asjade ja ainetega, nakkusi, lõhnu. Lahkumisi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!