Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Murlik
 
Merili 18. jaanuar 2014, kl 20.45
Tere!
Probleem seisneb siis selles,et mul on sellised hästi juuksed mis pole tegelikult üldse paksud aga kui need lahti võtta siis need mõjuvad ülipaksult,need pole nagu eriti kahused,natuke on,aga mu sõbrannal on ülikahused juuksed ja temal ei mõju absoluutselt juuksed eriti paksuna,aga minul ongi nagu siuke puff peas,mida ma peaksin tegema?Järsku mul on vale lõikus vms?
 
Jurili 18. jaanuar 2014, kl 20.53
Sul on ökojuuksed.
 
No problem 19. jaanuar 2014, kl 00.18
The problem then lies in the fact that I have such a well that is not really a thick hair but when you take them off they resonate ülipaksult, they do not particularly like kahused, a little bit, but my girlfriends are ülikahused hair and he absolutely does not affect the hair especially bold, but for me that's like siuke puff on his head, what should I do? Suddenly I have the wrong haircut, etc.?
 
Nema problema 19. jaanuar 2014, kl 01.13
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!