Ökonurk
RAFINEERITUD kookosõli?
netipood 21. jaanuar 2014, kl 18.50 |
Tõde 21. jaanuar 2014, kl 19.30 |
Kokkaja 23. jaanuar 2014, kl 22.57 |
Vahe on selles, et rafineeritud õliga võib praadida. Külmpressõli ei kannata kuumutamist, sest sinna tekivad mürgised ühendid. Sellepärast võib seda kasutada ainult salatites ja mujal, kus kuumutada vaja ei ole.
See ei käi ainult oliiviõli, vaid kõigi õlide kohta.
Ise kasutan praadimiseks juba mõnda aega kookosrasva, mis on kahtlemata parim. Alguses häiris veidi lõhn, aga nüüd olen sellega nii harjunud, et ei tunnegi enam. Teiseks kaob see niikuinii küpsetamise keskel ära.
See ei käi ainult oliiviõli, vaid kõigi õlide kohta.
Ise kasutan praadimiseks juba mõnda aega kookosrasva, mis on kahtlemata parim. Alguses häiris veidi lõhn, aga nüüd olen sellega nii harjunud, et ei tunnegi enam. Teiseks kaob see niikuinii küpsetamise keskel ära.
Lisa postitus