Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
mis soola kasutada
 
Sool 15. aprill 2014, kl 13.07
Mis soola kasutate toiduvalmistamisel?
 
arvan 15. aprill 2014, kl 13.53
Kõige parem oleks tegelikult jodeeritud sool.
 
PadaHermiine 15. aprill 2014, kl 15.51
Ise soovitan rafineerimata soola - selle tunneb üldjuhul sellest, et ta on värviline, näiteks roosakas. Mina kasutan himaalaja soola.
 
suvi 24. aprill 2014, kl 23.12
ainult PAN soola. tervislik
Oluline on tähele panna, et PAN sool pole nii soolane kui tavaline sool.
PAN-soola ei panda keetmise alguses, vaid lõpus.
 
tiiiili 28. aprill 2014, kl 19.00
Keedusoola, aga kui võimalik, siis katsun mitte osta venemaa ja valgevene oma.
No ja üritan ka piirata üldse soola kasutamist, sest liialdamine pole tervislik.
 
d. 15. juuni 2014, kl 00.45
himaalaja sool on kõige tervislikum
 
mina 05. juuli 2014, kl 23.07
kasutan ka himaalaja. valiku puhul sai määravaks see, et oli kirjutatud, et sisaldab palju rauda :)
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!