Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Mahe-öko poodides olla ettevaatlik ostmisel!
 
ökofänn 18. mai 2014, kl 19.34
Nimelt ostsin 2-3 kuud tagasi Tallinnas olevast Kaubamaja Biomarketist mahe kaupa ja müüa lõi alla hinnatud 2l piima täis hinnaga läbi kuid tuttav, kes minuga kaasas poes oli, ütles müüjale, et piim oli 50% alla hinnatud ja selle peale pani müüa piimad õige hinnaga kuid lõi toplelt piimad läbi nagu ma oleksin 2l asemel 4liitrit võtnud, siis ütlesime, et te lõite piima mitme kordselt läbi. Saime piima asja õigeks, siis olid mul veel võetud kurkumi ning ingverit ja müüa lõi kurkumi hinnaga ingveri läbi ,mida oli mul kaalujärgi palju rohkem võetud. Kuid Ingver on kilo hinnalt ikka palju soodsam kui kurkum. Mahe ingveri kilo oli kuskil 6€ ja kurkumil 11€.sente millegagi ei mäleta nii hästi enam. Kurb on see, et see müüja ei vabandanud meie ees. Naisterahvas, kes meie järel järjekorras oli vaatas ka imelikult kogu seda protsessi ja valmistus oma teenindus järge vastuvõtma. Nüüd kui sealt teinekord kaupa ostan, siis tean juba, millise müüjaga pean ettevaatlik olema kaubaga arveldamisel. Seal poes ongi ainult ühe müüajaga selline lugu olnud kuid teised müüjad on toredad ja viisakad olnud ning alati kõik õieti teinud.
Mustamäe mahemarketis oleksin ma jäänud ilma oma 10€-st. Nimelt müüja pidi tagasi maksma mulle 15€ ja sente kuid sain tagasi ainult sente ja 5€. Võtsin müüjalt raha vastu ja hakkasin pöörduma kümaleti poole, et võibolla veel midagi osta ja siis hakkasin mõtlema peas, et miks ma nii vähe raha tagasi sain. Pöördusin koheselt müüja poole tagasi ja küsisin, miks te mulle osa raha jätsite tagasi maksmata, müüja vastas see peale, et maksis mulle kõik raha tagasi 15€ ja mina ütlesin, et ma sain ainult 5€ ja sente. Kuid müüja vastas, et ta ikka maksis tagasi mulle raha. Mina vastasin selgelt, et võtsin kodunt kaasa paberaha 40€ ja 23€ sentidega maksin teile ning ma ei näe oma rahakotivahel 10 eurost.
Sellepeale müüja maksis mulle mu ülejäänud raha ära 10eurot. Müüjaks oli kena pikkade juustega nooruke neiu. Tore ja tänud neiule nii palju aususe eest, et ikka raha tagasi maksis. Olen alati seal poes käinud ja olen alati meeldiva teeninduse osaliseks saanud kuid nüüd olen ostlemisel edaspidi poodides ettevaatlikum. Miljonär veel ei ole ega miljardär ja raha siiski ma loen, mis sellest, et mahe poode külastan :-)
 
Сука ты 18. mai 2014, kl 20.00
Kas peab tõesti iga asja pärast vinguma ja teema tegema? Eided ka muud teha ei oska, kui tuututada mööda ilma.
 
mis jaurad 18. mai 2014, kl 21.03
mees maksab
 
ökomalts 06. juuli 2014, kl 12.28
mina jälle ei saa aru kust nii lollidel inimestel see raha tuleb, et mahe- ja ökopoodidest seda üleshaibitud ülehinnatud saasta osta.
 
ökofänn 18. oktoober 2014, kl 16.53
Jah kahjuks paljud müüvad mahe pähe mürgist puuvilja või köögivilja ja kahjuks ei ole ka kõik mahe-öko tooted okeid. Sihilikult siiski teatud tooted tehakse ikkagi nii et inimene oma teatud portsioni kätte saaks. Ostsin mingi aeg ühelt mahetalult kartulit ja sain hoopiski mürgi kartulid. Müüdi lihtsalt odavat lobi, mis oli suvalisest august võetud, et teenida. Kena ja korralik allergia mürkidest ja pea kihelus oli garanteeritud.
On välja kujunenud teatud tunnustatud mahe talunikud, kelle kaupa saab usaldada ja kelle kaupa ei saa. Pättust tehakse igal pool ja kasumi ahnus on kole asi.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!