Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
juusteviimistlus
 
H 27. juuli 2014, kl 00.47
Kas on siin keegi, kes oskaks soovitada juukseid säästvat viimistlusvahendit juustele? Siiani kasutan juukselakke, kergeid, aga tahaks midagi ökomat. Miks üldse kasutan, on seee, et mul on meeletult kerged juuksed (peenike kerge juuksekarv), õnneks ei ole imeõhukesed, juuste kogus ise on veel suht normaalne. Aga juuksed õlgadeni ja kergelt lokki ka ja kui tuulega väljas olen, siis on võimatu juukseid lahti kammida, kogu aeg kinni ka ei hoia. Siis olengi kasutanud sellist kergelt lahtikammitavat lakki, aga oleks tore, kui keegi oskab mingeid häid alternatiive soovitada.
 
B 27. juuli 2014, kl 01.04
Lõpeta juustepesu ikka kvaliteetse PALSAMIGA!
Lakke kasutati nõukaajal :D
 
frsiöör 27. juuli 2014, kl 08.03
Miks sulle viimistlusvahendeid juustesse? Pese korraliku ja õige šhampooniga juukseid ja mitte igapäev. Siis kaob juuste loomulik puhtana hoidmine. Ja kui veel igasugu möginat sinna igapäev toppida...siis ei saagi need ilusad püsida. On sul värvitud juuksed, heledad? Lokk loomulik? Kui on värvitud ja keemiline, siis pole muud vaja öeldagi, miks juuksed sassis. Ära kasuta midagi juustes peale šhampooni. On olemas kammimiseks vastavad vahendid, mis aitavad kammida.
 
H 27. juuli 2014, kl 21.21
No juuksed on lihtsalt sellised jube kerged ja olen saanud nad kerglakki natuke kasutades paremini kammitud, kui ilma lakita. Põhjuseta ju ei kasutaks. Palsamid, shampoonid ok, aga kuna mu juuksur ei osanud midagi soovitada, siis ongi siin selleks hea nurk olemas, kus koos inimesi, kes ka kasutanud ja teavad. Lokk on loomulik ja kuigi juba vanust 40+, on ka mu juuksevärv loomulik. Hele. Kammimist ei talu juuksed lihtsalt nii kergelt. Tulebki siis otsida vastavad vahendid, mis aitavad kammida, nagu siin keegi soovitab. Pole kunagi proovinud miskit sellist küll jah.
 
noh 02. august 2014, kl 09.15
palsami kasutamine tõepoolest hõlbustab kammimist. mulle meeldivad avaloni tooted.
 
siin 03. august 2014, kl 20.36
Siin väike valik ökomatest pähejäetavatest palsamitest-viimistlusvahenditest. http://www.gaiacosmetics.ee/index.php?route=product/category&path=66_20_30 Mulle eedlib juustesse jetav seerum sealt.

Ma saan aru, et inimesed annavad soovitusi endast lähtudes, aga samal ajal ei tohiks siiski unustada, et igaüks on erinev. Selline üleolev toon, et milleks sulle see "mögin" ja kasuta ikka kvaliteetset šampooni(teadmata üldse, mida küsija kasutab) ja kommentaarid stiilis, et seda, mida sina kasutad, kasutati keskajal vms, on siiski ebameeldiv lugeda.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!