Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Vestige Verdant mask
 
voilaa 06. november 2014, kl 15.10
Müün UUS kuid kuna ma ise ei ole maskitaja siis müün !!! Kellel soovi 30 eur tavahind 38 eur KIRJUTA :voilaa@hot.ee

üdini looduslik ja luksuslik näomask. (200ml)

Vestige Verdant tõeliselt mõjus, sügavpuhastava toimega ja nahka tervistav näomask pakub Sulle esmaklassiliseid orgaanilise, loodusliku ning keemiavaba nahahoolduse hüvesid, mida iseloomustab absoluutne puhtus.

See sobib suurepäraselt just kiire ja pingelise elutempo juures, hoidmaks näonahka igapäevaselt värske ja säravana – aidates Sinu organismil puhastuda kahjulikest jääkainetest. Just seetõttu on Vestige Verdant näomask tõusnud igati teenitult imemaski staatusesse ja armastatud tuhandete kõrgkvaliteeti hindavate naiste poolt.

Looduse varasalv.

Peale kümmet aastat põhjalikku uurimustööd, testimisi ning rafineerimist saame me Sulle uhkusega ulatada läbinisti orgaanilise bioaktiivse näomaski, mis kätkeb endas üht võimsaimat vananemisvastase looduslikku antioksüdanti.

Erinevalt enamikest ilutoodetest on Vestige Verdant luksusliku näomaski üks võtmekoostisosasid kõrgelt hinnatud bioaktiivne humiinhape - erakordselt noorendav aine, mis looduslikult sedavõrd keeruline, et seda on isegi tänapäeval võimatu sünteetiliselt jäljendada.

Ühtlasi on kõik koostisaineid töödeldud kemikaalidevaba meetodit kasutades - tagamaks, et Sinu ihu saab vaid parimat hooldust.

Valmistamise metoodika:

Vestige Verdant bioaktiivne näomask valmistatakse kasutades akustilisi, mehhaanilisi ning termodünaamilisi protsesse. Lähteaineks on ülimalt haruldane, spetsiifilise biokeemilise koostisega ning tuhandeid aastaid puutumata balneoloogiline turvas, mida manipuleeritakse molekultasandil ning laetakse biokeemiliste looduslike fulvohapetega. Valmistoode on 100% orgaaniline ning ülimalt efektiivne näonahka tervistav mask.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!