Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
kust saab?
 
Mandariinikoored 25. september 2016, kl 13.21
Kas kuskil müüakse mürgivaba mandariinikooreteed, ilma lisanditeta?
 
ise vastan 25. september 2016, kl 13.36
Leidsin - Tln, Tulika 19 Hiina meditsiini keskuse müüakse grammikaupa:-)
 
mageee 25. september 2016, kl 16.45
kui kusagil midagi maha hõigatakse muutuvad inimesed soodaks. võilille lehti sööd? kindlasti mitte ja hiinlased ka, sest seal lihtsalt pole neid.
 
algataja 27. september 2016, kl 21.37
söön jah võilille VARSI - kevadel ja mitte rohekaid vaid kollakaid, ei ole nii mõrud. said nüüd:-))) Rene Bürkland on väga tark mees ja jagab paljutki lausa tasuta youtube´is, vaata ja tee järele, oled kah targem:-)
 
sõna sekka 20. oktoober 2016, kl 19.00
Youtube's on oi-oi-oi kui palju teaduslikke loenguid, millest saaks oi-oi-oi kui palju tarkusi-teadmisi õppida, millegipärast mass leiab "kuulsuse" ja kukub kohe teda jäljendama - idiootsuseni.

Nüüd mandariinikoored. Ja kohe KÕIGILE sobivad.
Rene Bürkland räägib ERINEVATEST inimtüüpidest ja erinevatest sobilikest söökidest-jookidest, ta on tõesti tark, aga mass lendab taga ajama mandariinikoori ja seda kohe ikka kõik inimesed korraga.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!