Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
öko-inimesed
 
ülo 2 18. november 2016, kl 22.35
Kes vaatas kanal 2 sellenimelist saadet? Mida arvate? Mina olen oma 8 esimest eluaastat niimoodi elanud ja rohkem küll ei taha. Olime paljajalu, hea kui autokummist olid tehtud mingid pastlad, isegi tikke ei olnud, isa saatis külla põlevaid süsi tooma, süüa oli väga vähe, sest suurem osa loomi tuli kolhoosi anda. Õudusunenägu! Praegus on ikka täielik kommunism!
 
Aili 18. november 2016, kl 23.03
Vatasin. Tekkis ka hulga küsimusi: kõiki ei ole võimalik ise kasvatada-teha, leib,sai,piim,riided,jalatsid,mööbel jne,jne.Väga raskeks läheb, kust saada raha- põhiküsimus!
 
need on lollid ökod 19. november 2016, kl 00.35
minu mersu tootmine juba teeb sama mis saja öko inimese sit,t,t
 
Kolhoosnik 21. november 2016, kl 18.35
Paistis, et neil oli hobune millega nad küttepuid metsast välja lohistasid. Ilmselt peavad nad ka temaga põldu harima, selleks on palju põllutööriistu vaja, hobusele peab ka talveks heina tegema, kahju hakkab nendest. Kolhoosnik lasi vähemalt traktoristil oma aiamaal vajalikud tööd ära teha, isegi lehmaheina tõid kohale, leib oli nii odav, et sellega tasus loomi sööta, kartulikottide viisi osteti seda sest jõusööta ei olnud müügil. Raskeks läheb neil, vaatame kaua nad vastu peavad!?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!