Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
kreemid vs õlid?
 
Brix 05. juuli 2017, kl 19.19
Kas kasutate rohkem näonahahoolduses kreeme või baasõlisid? Miks? Missugune näonahatüüp teil on?
 
Brix 05. juuli 2017, kl 19.21
Lisaks: milliseid õlisid kasutate?
 
n47 10. august 2017, kl 16.51
meeldib kameeliaõli. aga eestis ei ole leidnud 100% puhast kameeliaõli. biomarketi kameeliaõlil on kirjas et 100% kui koostistes lisatud ka päevalilleõli (koostise loetelus kirjas). ja gaiacosmetiku kameeliaõli mis ka meeldib, kuigi tegemist ei ole vist siiski 100% rafineerimata ja puhta tootega, sest väliskirjanduse (ja jaapani omatoodete puhul) on kirjas, et õli peab olema kollakas. gaia oma on valge.

nahatüüp - pigem kuiv. st pindkuiv. aga seoses vanusega on läinud poorsemaks. lisaks kasutan ka kreeme, sest kreemid hoiavad siinses kliimas niiskust siiski rohkem, eriti talvel ja keskkonnas kus on keskküte. soojal maal olles ei vaja üldse kreemi ja piisaks täiesti mõnest naturaalsest õlist.

ahjaa, ka emuõli mõjus tegelikult hästi aga mulle ei meeldi selle saamise viis.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!