Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Naistepunaõli
 
Mariann 05. veebruar 2018, kl 08.02
Soovitan ja müün naistepunaõli!
Naistepuna ( Hypericum perforatum) on võimsa toimega taim ja teda on kasutatud väärt raviomaduste tõttu juba väga ammu. Naistepunaõli on tugevalt põletikuvastase ja ärritusevastase toimega-haavad , kriimud, putukahammustused, põletused. Vaigistab valu ja rahustab.Aitab väga hästi .allergiasügeluse vastu. Ei lase sinikatel nii kergesti tekkida-kui olete kukkunud või ennast ära löönud.Takistab verevalumite laienemist. Leevendab liigese-ja lihasvalu. Kandke paar tilka naistepunaõli haigele kohale, masseerige kergelt. Aitab väga hästi kangeid kaelasooni ja õlgu.Võite kasutada mitu korda päevas. **Kasutatakse ka seespidiselt : 1-2 tl päevas-tõstab meeleolu ja tugevdab sappi ja maksa, puhastab organismi. ***NB! Tugev antidepressant! Masseerides naistepunaõli kaelale või meelekohtadele paraneb meeleolu. ***Seespidiselt mitte kasutada koos ravimitega. Peale naistepunaõliga määrimist mitte minna päikese kätte. Hoida toatemperatuuril. Valmistatud külmpressitud oliiviõli baasil


Tellijatele olen saatnud kas Cargobussi või Smartpostiga
 
huviline 05. veebruar 2018, kl 10.08
Ise teed seda õli? Kui suur pudel, palju maksab?
 
Mariann 05. veebruar 2018, kl 11.38
Teen naiistepunaõli ise juba mitu aastat. Juulis, siis kui ta õitseb. Õied Peipsiäärsest puhtast loodusest.

47 ml-6 eur, 106 ml 9.- eur.

Tartusse toon kohale.
Saatmisega -Smartpost maksab u 2.- eur ja Cargobuss u 3 eur.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!