Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
Mahe kosmeetika , hügieenitarbed
 
Loodus Õnnetus 30. september 2010, kl 18.03
Tere. Olen sellel teel veel uus ja...

Huvitab , et milliseid tooteid keegi on kasutanud, kuidas kogemused.

1. Millised tooted, mis firma ja milline kogemus toodetega ( nii positiivsed kui negatiivsed). Tore oleks ka kui lisaksite, kus hangite ( positiivsete kogemustega toodete puhul ikka:D )


Aitäh vastamast!

Mahedaid sügisilmasid!

Siiralt, teie
Loodus Õnnetus
 
a 30. september 2010, kl 19.04
Mina oleks ääretult tänulik kui soovitaks head öko näopesugeeli ja -koorijat.
 
vaata 30. september 2010, kl 22.33
kosmeetiku foorumis on teema looduslike vahendite kasutamisest. seal oli palju kogemusi kirjas.
 
jensik 30. september 2010, kl 23.11
to vaata: milleks siis üldse ökonurgake, kui soovitatakse kohe mujalt, huvilisel, infot otsida- eriti tobe.

to loodus õnnetus:minul on väga hea kogemus sante brilliant care palsamiga, mõnus, ei jäta juukseid rasvaseks. müügil herne tn ökopoes. samuti meeldib urtekrami savishampoon, ainuke puhas urtekrami sampoon, väga soodne ja hea. müügil kaubamaja b korpuse ökopoes, samuti herne tn omas.


tore oleks lugeda ka teiste kogemustest, endal õnneks negatiivsed kogemused hetkel puuduvad, va sante kristall rulldeo lõhn, mis enam hetkel ei häiri
 
siil 01. oktoober 2010, kl 08.23
aastaid juba weleda kosmeetika peal, puhastus- pesutooted , kreemid, õlid. koorijat neil pole, sest seda pole vaja toota. parimad koorijad on kohvipaks, suhkrustunud mesi, kristallsuhkur, meresool, saad samal ajal näomaski ka. igatahes pole mul enam kuiv nahk, ehkki olin varem veendunud, et miski ei aita.
 
Sissi 01. oktoober 2010, kl 13.44
Minu kass sai ökopoest ostetud kirburohust allergia. Nahk mitu nädalat kestendas ja mõnest kohast kass kraapis lausa veriseks. Kirpudele mõjus toode ülihästi - paljunesid tohutu kiirusega. Ära tule seletama, et kassil kirbud enne ja sellest ka kratsimine. See toimus peale kirburohu kasutamist alates kolmandast päevast.
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!