Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Ökonurk
shampoonid ja balsamid
 
D. 01. oktoober 2010, kl 12.30
teeks uue shampooni ja balsami teema.

kirjeldage kõigepealt oma juuksetüüpi - sirge, laineline, lokkis, karmi või õhukse karvaga, keemiliselt töödeldud või mitte, kuiv või mitte, peanahk normaalne, kuiv, rasune, probleemidega (kõõm vms) jne.

seejärel pange kirja toode, ja kuidas mõjus :)
 
Nas85 05. oktoober 2010, kl 15.55
Blondid sirged õhukesed juuksed endal, õrnalt triibutatud. Peanahaga probleeme(seborröa), mille vastu abi ainult apteegi shampooniga pestes aeg-ajalt. Juuksed jäävad iseenesest väga mõnusalt pehmeks kasutades Lavera mango shampooni ja palsamit. Head shampoonid olid veel Sante läikeshampoon ja Logona mingisugune:). Juuste väljalangemist ei vähendanud kumbki. Avalon Organics shampoon alguses tundus nagu OK olevat, aga hiljem selgus, et juuksed jäid peale kuivamist nagu rasvaseks-määrdunuks. Võibolla asi selles ka, et vahepeal ei kasutanud nö looduslikku shampooni vaid nizorali.
 
well 11. oktoober 2010, kl 23.11
Rasused õhukesed juuksed. Thann ei sobinud üldse. Logona sobis päris hästi, aga eriti hästi sobivad Lushi erinevad shampoonid, nii vedelad kui tahked. Pealegi on nendega pesemine nagunii elamus :)
 
jalou 15. oktoober 2010, kl 00.07
tukaga pika- ja tumedajuukseline, peanahk kipub olema rasusepoolne ja reageerib kergesti stressile. kasutan Lushi squeaky green tahket shampooni ja Logona shampoone, siiani on sobinud kõik peale honey beer, mis tegi juuksed ikka korralikult takuseks. palsamitest üks ja ainus lemmik Sante brilliant. muid vahendeid hetkel ei tunnista :)
 
a 18. oktoober 2010, kl 18.30
Tahtsin ka proovida seda paljukiidetud sante brilliant palsamit...aga see ei ole ju puhas sodist!
 
huviline 21. oktoober 2010, kl 10.38
mis aine siis sante brilliant care balsamis on sodi? palun soovita siis täiesti puhast toodet
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!