Halb kogemus
Hopa'pa-rei!
ei 18. mai 2011, kl 23.16 |
meeldi üldse eurovisiooni laulud.
ja see ithaka laul on veel eriti nõme. pluss see veider tagumiku väristamine.
getter on vähemalt armas noor laps ja eesti esinemine oli visuaalselt väga ilus.
setter
eurovisooni laulud tõsisemad!?:))
ära aja naerma. visiooni laulud on alati labased, koledad ja nõmedad. eriti "tõsised" olid need totrad iirlased ja moldaavia koonuspead.
soome poiss oli armas. prantsuse ja inglise laulud ok.
võidulaulu ei näinud, ei suutnud nii kaua vastu pidada:))
ja see ithaka laul on veel eriti nõme. pluss see veider tagumiku väristamine.
getter on vähemalt armas noor laps ja eesti esinemine oli visuaalselt väga ilus.
setter
eurovisooni laulud tõsisemad!?:))
ära aja naerma. visiooni laulud on alati labased, koledad ja nõmedad. eriti "tõsised" olid need totrad iirlased ja moldaavia koonuspead.
soome poiss oli armas. prantsuse ja inglise laulud ok.
võidulaulu ei näinud, ei suutnud nii kaua vastu pidada:))
Märaiah 18. mai 2011, kl 23.29 |
puskar 19. mai 2011, kl 20.50 |
mul oli hea meel, kui hopaparei ei saanud eurovisioonile. selles laulus oli sihuke kompott koos, et häbi oleks olnud ilmarahvale näidata. mingi joodeldamine ja kõhutants??? algas ju laul päris huvitavalt, aga mida edasi, seda hullemini kiiva kiskus. ithaka maria näeb välja vormis küll, aga ta on kuidagi vitske. tal pole erilist sära ka. üks selliseid naisi, kes ilmselt kaua "hästi säilib", aga näib kuidagi eatu. talle võiks vanuseks pakkuda vabalt 28 või 48.
mhmm 19. mai 2011, kl 22.10 |
täpselt nagu eve kivi- on ja pole ka.
ma ka ei pidanud euroviisioni lõpuni vastu. häbi küll, aga jäin magama, aga nohh, nii igavat pole ennem olnd ka.
ja esimest korda selle aja jooksul, kus meil ka visioonile asja, ei tunna ma ära ühtki lugu, kui juhuslikult kuskil lastakse. varem ikka oli päris palju selliseid meeldejäävaid.
ma ka ei pidanud euroviisioni lõpuni vastu. häbi küll, aga jäin magama, aga nohh, nii igavat pole ennem olnd ka.
ja esimest korda selle aja jooksul, kus meil ka visioonile asja, ei tunna ma ära ühtki lugu, kui juhuslikult kuskil lastakse. varem ikka oli päris palju selliseid meeldejäävaid.
Lisa postitus