Halb kogemus
söögi järgi jätmine
joobert 26. veebruar 2008, kl 23.45 |
aga kas enda isust järele jäänud pooliku prae oma suure söömaga mehele andmine on väga ebaviisakas? mina nii teengi - söön, palju jaksan ja siis sokutan ülejäänu vaikselt, nii et keegi ei märka, mehe nina alla, tema siis sööb lõpuni. ma muidugist eriti ekstraultrapeentes kohtades ei käi kah, kus sortsu soustiga garneeritud konnakoib maitserohelise varrega serveeritakse. tolle ma jaksaks ikka pintsli pista:D
tiibert 27. veebruar 2008, kl 02.51 |
miskir 27. veebruar 2008, kl 09.32 |
Kui tellid prae ja osa sellest sulle ei maitse, siis see jääb ju järgi? Miks peaks tundma selle üle mingit ebamugavust? Ma tõesti ei saa aru.
Ainult siis võiks tunda, kui rootsi lauas ahmid taldriku kuhjaga täis ja jätad enamuse järgi. OK, mõni asi võibolla ei maitsenud ja selle jätad järgi (proovimiseks oled ühe tüki seda võtnud). Aga kuskil hotellides on näha, kus inimesed tõstavad endale 6 viilu sinki ja 6 viilu juustu ja siis söövad viilu kumbagist.
Kuid siiski parem jätta järgi, kui täis kõhuga kohusetundest enda tervist tappa.
Ainult siis võiks tunda, kui rootsi lauas ahmid taldriku kuhjaga täis ja jätad enamuse järgi. OK, mõni asi võibolla ei maitsenud ja selle jätad järgi (proovimiseks oled ühe tüki seda võtnud). Aga kuskil hotellides on näha, kus inimesed tõstavad endale 6 viilu sinki ja 6 viilu juustu ja siis söövad viilu kumbagist.
Kuid siiski parem jätta järgi, kui täis kõhuga kohusetundest enda tervist tappa.
no 27. veebruar 2008, kl 09.53 |
nenna 27. veebruar 2008, kl 10.22 |
Alguses oli mehe ees piinlik, sest tema maksis ja mina jätsin järele. Meid on erinevalt kasvatatud, tema on harjunud kõik tühjaks sööma, mina just nii palju nagu isu on.
Kui ei maitse, ei söö, kui kõht täis, ka ei söö. Rahast pole kahju, see on nagu nii läinud siis juba, pole mõtet ennast piinata ju...
Kui ei maitse, ei söö, kui kõht täis, ka ei söö. Rahast pole kahju, see on nagu nii läinud siis juba, pole mõtet ennast piinata ju...
hee 27. veebruar 2008, kl 10.45 |
mia 27. veebruar 2008, kl 12.22 |
joobert 27. veebruar 2008, kl 12.58 |
Mina olen jällegi 168 ja 52. Probleem mul rohkem selles, et korraga ei jaksa tervet praadi pintsli pista, ju vist väike magu:D See-eest söön ka ainult 1x päevas - kogu aeg. söön pool praadi ära, paari tunni pärast võiksin teise poole süüa ja paari tunni pärast jälle uue tellida. Aga vaat vägisi süüa ma ei saa, kui kõht täis, tuleb klimp kurku ja kogu lugu. Olen juba harjunud nii viisakalt sööma, et ülejääk näeb välja nagu uus, mitte mingi segisongitud löga. Ja pealegi - kui mu mehel mulle musu kõlbab anda, siis ei näe probleemi ka minu söödud söögi edasisöömises:) Võiks arvata, et teil, öäk´itajatel ei kõlba mehega ühe rätikuga ennast kuivatada ka. noh, ma ei tea, maitse asi vist...
needle 27. veebruar 2008, kl 15.02 |
Max 27. veebruar 2008, kl 16.39 |
mhh 27. veebruar 2008, kl 20.07 |
muti 27. veebruar 2008, kl 23.13 |
Pirts 14. aprill 2025, kl 10.18 |
kunagine 14. aprill 2025, kl 11.10 |
Lisa postitus