Ma olen nii pirts, et harva õnnestub taldrik päris tühjaks süüa. Enamasti on ikka osatud mingi osa praest teha niisugustest toiduainetest, mida ma ei söö. Tihtipeale on salatid ebameeldivad või kaste hirmsa maitsega, vahel pean liha järele jätma (kui on pekine või konte täis või mingis vastikus marinaadis). On ka juhtunud, et tellin prae, mis tundub menüüs isuäratav, aga tegelikult on maitse poolest nii hirmus, et suudan vaid kaks-kolm kahvlitäit (väga ebameeldivalt maitsestatud) kartulit kuidagi vägisi alla neelata. See ei ole toiduvalmistajate viga, vaid minu enda viga, et ma nii pirtsakas olen, aga sellegipoolest pean ma tobedaks ajada endale vägisi sisse vastikuid asju, nii et pärast veel pool päeva iiveldab.
Vahel on portsud lihtsalt nii suured, et ei jõua ära süüa. Et miks ma võtan prae? Loomulikult sellepärast, et see tundub menüüs kõige ahvatlevam. Eriti jabur on nõuda inimeselt, et ta mingi "viisakuse" pärast telliks supi, mis talle eriti ei maitse, kuigi ta tahaks tegelikult praadi, ainult et see on talle tervikuna ärasöömiseks liiga suur.