Minu arvele kirjutasid naabrimuti tühisõidu, kuna see ei ole lepingut sõlminud. Nad idioodid arvasid, et ühel ja samal inimesel on kaks prügikasti, üks ühelpool maja ja teine teisel pool maja.
Tegid naabrimuti väravast pildi ka ja saatsid mulle.
Üritasin selgitada 7-le !!! erinevale klienditeenindajale, et saatke õige arve, kus kirjas tühjendamine, mitte tühisõit …..aga nad tainapead kordasid nagu papagoid, et mul oli TÜHISÕIT. Ma kordan ja kordan, et EI mu prügikast TÜHJENDATI....
Ütlesin näitsikutele, et minge võtke mu leping, selle juurde kuuluv plaan ja pildid ja näete, et te eksite....ei, nemad ei saa lepingutele ligi ja pole ka inimest, kes neile ligi pääseks.
krt, milleks need näitsikud siis üldse telefonitoru tõstavad kui nad mitte midagi teha ei saa?
Poleks nagu vahet, summa oli ju õige aga nad idioodid jäävadki muidu mulle naabrimuti arveid saatma ja ühel päeval avastavad, et siiski mu prügikast tühjendati ja olengi võlglane, jumal teab, kellele nad mu arve saadavad.
Läksin siis kohapeale ....tädi laua taga küsis, et kui mul lepingut ja plaane kaasas pole, siis probleemi lahendada ei saa. Krt, ma sain sinna kohale mindud aga tädi ei jaksanud teise tuppa minna ja minu lepingut tuua? Lärmasin natuke, siis jaksas küll.
Selle pisijama lahendamine võttis aega nädala….lugematud mailid, telefonikõned ja kohal käimine. Klienditeenindajad pole seal ahvist kaugemale arenenud.
Nad isegi ei vabandanud....eks näis, järgmise kvartali arvet pole veel saanud.
Ahhjaa, veel sain oma nimega sarnase nimega sama küla naise arved endale. Minu nimi aga vale kinnistu ja aadress. Huvitav, kelle arved võlgnevuse korral kohtutäitur arestib? Ässitasin selle naise mehe Veolia kallale….vist sai asja korda.