1)Lasen junnid allavett.
2)Nüüd kui avastan, et paprit pole, siis tõmban uuesti vett, hoides kätt seal vee sissevoolu all ja uhades rõõmsasti peput puhta veega.
3)kordan punkt nr 2 tegevust n+1 korda. Kui kasutada abiks vaid sõrmi, siis jäävad peopesa ja käeselg kuivaks, nendega saab liigse vee enne püksade ülestõmbamist ära pühkida. Kätt tuleb raputada veest puhtaks ja siis tõmmata mööda kemka kabiini seina puhtamal kohal kuivaks.
Küsija rõõmuks teatan, et kepsutan kempsust välja puhta ja peaaegu kuiva p-ga.
4) TEGELIKULT veendun kabiini sisenemisel, et seal on paber olemas. Kui ei ole, siis tulen välja ja võtan eesruumi kätekuivatuspaberist tolli või kontrollin järgmisi kabiine, kusjuures hoiatan kogu järtsi sellest, et kabiin pole varustatud, välja minnes teen märkuse ka vetsu haldajale. Elementaarne, Watson!
5) Mul on tegelt ALATI käekotis taskurätikupakk või vähemalt mingisugunegi paberitükk, st minu jaoks on probleem teoreetiline, esimestes punktides kirjeldatud sooritust olen kasutanud elus vaid korra ja teinud sellest oma järeldused.
5) Kuna Telhvisse on ilmunud lisaks karvapervole ka essupervo, siis soovitan tal õppust võtta minu postituse punktist nr 4 a 5. Normaalsed inimesed teavad seda elementaarset tõde juba ammu.