Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
vanamutid bussipeatuses

naistele over fifty 04. november 2008, kl 22.48
kannatage veel veidi, kui saate 100, siis teie suguõed jätavad teid rahule kuna nad ei jaksa enam liikuda:-) ja ärge kurvastage, sest samamoodi nad müksivad vanemaid mehi kah.

vanaeit 04. november 2008, kl 23.09
olge rahulikud. Iga aastaga kasvab vanaeitede massiprotsent muusse rahvastikku, kuna noori te ju juurde enam ei tooda. Vanamehed aga ei riiva teie silma sel põhjusel,et nad on enamasti sellesse ikka jõudes surnud, kes infarkti, kes õnnetusjuhtumiga, kes alkoholisurma, mõni veel püüab oma mälupiltide riismeid prügikastides tuhnides kokku lappida.
Aga mutid, ei me kao kuskile, täiendame ridu sest iga natukse aja takka lisandub meie hulka uus aastakäik ja Teiegi oma pole enam kaugel.

naljamees 04. november 2008, kl 23.38
Siinkohal meenub üks lugu:
veidi vintis mees istub trammis ja peale tuleb paks vanamutt. Kuna vabu istekohti ei ole, jääb mehikese juurde seisma ning hakkab nagu muuseas rääkima kuidas vanasti ikka olid mehed härrad ning pakkusid daamidele istet ja kergitasid kaabut. Mehike kiidab takka ning lisab, et ma ka pakuks meelsasti istet, aga siin trammis kahjuks pole hetkel ühtegi daami.

aga 04. november 2008, kl 23.39
Mida te raisad vingute? Te saate ka ükskord vanaks ja kindlasti tahate ka kuskil käia ning mitte ainult kodus surma oodata.

Nälkjad olete ikka küll.

to bo22 04. november 2008, kl 23.42
Appikene, ma ka sõitsin ükskord muttide ja nende kõblastega kalmistuni välja, sest ei saanud kooli juures maha kuna lihamägi oli kui hiina müür ees:-( ootasin seal 5 minutit, et tagasi saada ja trenni jän hiljaks. Muidu oli lahe seal surnuaia värava taga oodata - linnulaul, värske õhk jne.

vink-vink 04. november 2008, kl 23.49
Vingume jah, sest olukord on kriitiline. Ühistransport lehkab higi, küüslaugu, peeru ja muu ebameeldiva järele. Eriti kui väljas sajab ja on soe madalrõhkkond.
Teen ausalt tööd ja maksan makse, aga ei taha, et selle eest kasimata kasvatamata mutid saaksid poolmuidu sõita ja mul on stress, et kas saan ikka bussi ja maha, et õigeks ajaks tööle jõuda. Miks need rasvamaod ei kulge oma suvilasse või kasvõi surunaeda ajal, mil tööinimesed ning õpilased on oma sõidud sõitnud?

Ettepanek 04. november 2008, kl 23.51
Kust saavad need mutid niipalju raha, et end sedamoodu pekki õgida? Las parem ostavad täishinnaga pileti ja söövad vähem.

to tartlane 04. november 2008, kl 23.55
Mõni 50 astane ongi väga kobe. Näiteks minu ema, kes kannab tikkkontsi ja suurust 38 riideid. Aga ta ei käi suvilas kõplamas ja surnuaial lobisemas, ta teeb tööd ning siis läheb ujulasse. Minu emme sõidab autoga:-) õnneks!

biker 05. november 2008, kl 00.02
Jalgratas ruulib:-)

Issand 05. november 2008, kl 00.06
Mis haiged inimesed siia kirjutavad :S Sappi, sitta ja mäda täis. Aga tehke ettepanek ekstra "ilusate ja noorte" bussiliini tegemiseks. Seal saate nuusutada roosilõhna, mida teist välja voolab, üksteise ilusaid nägusid ja kenasid kehasid vaadata ning lihtsalt rahul olla.

Ükskord jääte ka teie vanaks ning teil on vaja kuskile bussiga sõita. Siis tullakse teie kallal nokkima, et mis sõidate siin, peaksite kuskil vanadekodus kopitama või siis äärmisel juhul sõitma varahommikul/hilisõhtul, kui NORMAALSED INIMESED ei sõida.

ISeasi kui paljud teist nii vanaks elavad, viha ja õelus pidavat murdma...

naine45+ 05. november 2008, kl 00.23
To: k.17:53 Kui sa ise 40 saad, siis lase endale see protseduur teha... Kust kyll sellised idioodid tulevad? Häbi!!!

to issand 05. november 2008, kl 01.40
Mis sa tänitad siin? Õigustad end rasvaõginud, vinguvaid ja haisvaid mutte, kes ei austa neid, kelle maksudest neil hinge sees hoitakse?
Ei ole ainsatki põhjust ühelgi baabal trügida, teistel jalus tokerdada, siis sõimata ning transpordis istekohti hõivata.
Nad peaksid enne bussi sisenemist aladlikult tänama nooremaid elujõulisi puhtaid ilusaid terveid inimesi, kelle arvel neil üldse on võimalik eksisteerida.
Sandid ja vigased on sellepärast, et söövad liiga palju ja valesid asju ning vahivad liiga palju telekast seebikaid.
Au ja tänu neile vanematele inimestele, kes on end vormis hoidnud, viisakad ja teevad veel pensionieaski tööd. Nii armas vaadata kuidas suurtes toidupoodides kassas teenindavad. Kindlasti ei trügi nad pärast koju sõites bussis ega ei haise ka küüslaugu ja higi järele.
Koledate inimeste viga ongi selles, et nad ignoreerivad ühiskonna teisi liikmeid ning tänu sellele on vaimselt haigeks muutunud.

mis 05. november 2008, kl 06.23
te jamate, see ju LIBA!

kriss 05. november 2008, kl 08.04
üldiselt ei häiri vanainimesed-see staatus on ju meie kõigi tulevik(no kui mõni varem vähki ei kõnge või autoõnnetuses ei hukku) ja lisaks olen mitmed viimased aastad hooldanud oma 93a.vanavanaema...see õpetab vanainimesi tiba teise pilguga vaatama.
aga ise olen ka pidanud sarnaselt eelpool kõnelejatele pidanud äkilisi liigutusi tegema,et mammikestest mööda saada:astud temast vasakule,et mööduda-tema aga on sulle äkki ette keeranud,üritad siis teiselt poolt aga tema kurivaim tuterdab ka juba samas suunas:no vahel ärritab ka kui parajasti paha tuju juhtub olema.
siis solvab küll kui tõesti lihtsalt tõukama tullakse ja sinna juurde kibestunult ja tigedalt midagi pomisetakse või kui julged minna abi pakkuma ja hüsteeritsema hakatakse.
aga kuulge-väga vahvaid ja heasüdamlikke vanema generatsiooni esindajaid on ju ka!
ning vanas eas on tõesti inimestel jamasid palju:igasugu valud ja muud hädad,mille puhul arst enam eriti midagi ette võtta ei saa.sageli ka üksindus ja hirm igapäevaste toimetustega hakkama saamise suhtes.meedia on paksult p...täis ja vanainimesed kardavad märksa enam oma elu ,kodu ja rahakoti pärast(kahjuks õigusega).

naissoost realist 05. november 2008, kl 10.23
-Osta auto! Ja ela ülejäänud elu auto-ostu pärast võetud pangalaenu tagasi makstes? Jääb ära. Mis kasu on autost, kui ülejäänud raha läheb võla tasumisele-

Tuleb osta selline keskmine auto, mille autoliisingut maksta on tühiasi, mõni tuhat kuus, keda see huvitab. Keegi ei käsi Ferrarit osta.

tibilandia 05. november 2008, kl 10.34
Vanainimesed liiguvad ühistranspordiga, sest neil ei jagu raha isikliku auto soetamiseks või selle ülalpidamiseks.

Aga miks noored, kellele need vanamutid ette jäävad, aina bussist trammi või trolli hüppavad, et autoga liigeldud ei saa? Luuserid, rotid, madalapalgalised virelejad ja siis peab leidma kellegi, kes kas või mingilgi moel on endast VEEL viletsam (vanem ja hea oleks, kui ka paksem) kelle kalla närida.
Vanus on näitaja, mis iga aastaga muutub, aga noorena rahatute pensionäridega KOOS TRÜGIDA võib ikka igasuguse tibi mõttemaailma segi lüüa.

ajate lolli jama 05. november 2008, kl 11.13
See ei ole üldse mõeldav, et kõik inimesed pelae vanamutte autoga sõidaksid. Kui ka oleks kõikidel võimalus soetada isiklik transpordivahend, siis ei mahuks need kuhugi ära, ei oleks piisavalt parkimiskohti ning tekiksid liiklusummikud ja õhk oleks gaase täis.
Ja lõppude lõpuks oleks see kallis ning ajakulukas.
Lihtsalt ei ole ka kõik rammusad mammid ebaviisakad. Olen näinud ka mõnd kääbuskasvu trügijat. Küsimus on kasvatuses ja eneseväärikuses.

tartlane 05. november 2008, kl 11.20
Autor: to issand
Aeg: 11-05-08 01:40

Ei ole ainsatki põhjust ühelgi baabal trügida, teistel jalus tokerdada, siis sõimata ning transpordis istekohti hõivata.
Nad peaksid enne bussi sisenemist aladlikult tänama nooremaid elujõulisi puhtaid ilusaid terveid inimesi, kelle arvel neil üldse on võimalik eksisteerida.
Sandid ja vigased on sellepärast, et söövad liiga palju ja valesid asju ning vahivad liiga palju telekast seebikaid.

Kas sina oled neidsamu baabasid juba tänanud, et nende arvel on sul olnud võimalus käia lasteaias ja koolis ja saada arstiabi ja teisi hüvesid? Et sul oli võimalus eksisteerida, areneda ja kasvada just tänu neile ja nende tööle?

Mida sina sööd ja mida vaatad, et sa hingelt sant oled?

to viimane 05. november 2008, kl 11.27
Jah, ma olen tänanud.
Mu vanemad on piisavalt töökad olnud ning neile pole kunagi mingeid kompensatsioone ega abirahasid makstud. Ise olen lapsest saati suviti kooli kõrvalt tööl käinud. Haigekassa teenuseid pole kasutanud, sest olen terve.
Telekat ei vaata v.a nädalas korra kui on hea film.
Pole elus kordagi ostnud kollaseid ajakirju ega ka vaadanud ühtegi seebikat. Ja arvan tõepoolest, et baabadel pole õigust ebaviisakas olla. Ma töötan palju ning maksan piisavalt makse, et arvan endal olevat õiguse teha märkusi (vabandan kui liiga karmis stiilis) nende kohta, kes teiste normaalset eluhäirivad.
Või sinu arvates on niisugune käitumine õigustatud?
Põhjenda millega siis. Mis on see, et mõned oma tervise ja välimuse eest mittehoolivad kodanikud omavad õigust teisi ahistada? Sõita haiseva kaasreisija kõrval on ahistav. Minu jaoks. Kui sul on teisiti, siis kirjuta sellest, mitte ära kritiseeri minu arusaamisi. Siin on teema mida arutada.

õige 05. november 2008, kl 11.33
viimasel on õigus - teemast tuleb kirjutada, kuigi jutt oli bussipeatustest mitte bussis sees olemisest. Aga vahet pole.

tartlane 05. november 2008, kl 11.46
tore, kui sa oma vanemaid oled tänanud, aga võiksid siiski aru saada, et sa oled samaoodi tänu võlgu kogu vanemale põlvkonnale nendesamade hüvede eest, mida loetlesin. Sina aga leiad, et vanem põlvkond on sulle võlgu ja elab sinu armust. Ei ole mitte nii.
Sina (noorem põlv) maksab praegu vanemale oma tänuvõlga.

Sa küll lahterdasid oma esimeses kommis vanu inimesi koledateks ja ilusateks, aga samamoodi on koledad ja ilusad ka noored inimesed. Sinu välimuse kohta ei oska ma midagi öelda, aga hing on sul küll kole. Nii nagu teistelgi siinsetel vanainimeste sõimajatel.

Kordan üht siinset kommentaari: muuda ennast, siis muutub ka maailm.

to viimane 05. november 2008, kl 11.53
Ma pole kusagil kirjutanud, et ma olen tänanud ainult oma vanemaid. Kuna sinu küsimus oli, kas sa ise oled seda teinud, siis ma vastasin jaatavalt st see käis konkreetselt sinu küsitud kontingenti kohta (mida iganes sa ka silmas pidasid).
Kõik inimesed lahterduvadki. Lollid ja targad, rikkad ja vaesed, ilusad ja inetud.
Me arutame siin muttide käitumist ühistranspordiga seonduvates küsimustes mitte minu ilu ega inetust.
Mina sinu kohta pole kirjutanud midagi. Miks sa mind teema asemel kritiseerid. Jutt on anonüümsetest mamslitest.
Või sa ei ole kunagi näinud taolisi?

ju 05. november 2008, kl 11.55
...siis tartlane tunneb end ära ja ei kannata kriitikat:-)

tartlane 05. november 2008, kl 12.12
miks ma sind kritiseerin?

Sina alustasid :)
nende anonüümsete mamslite kritiseerimist, kes ise ennast kaitsta ei saa. Olen vabatahtlikult nende advokaadiks hakanud :)

olen-olen näinud ebaviisakaid vanainimesi, aga samamoodi ka ebaviisakaid noori inimesi, aga ma ei ole sellest leili läinud ja ennastunustavalt neid ei otse ega netis sõimama hakanud. Mis see netis sõimamine muudab? Need vanainimesed ei istu ju siin naistelehel ja loe "noorte ja ilusate" sõimu enda pihta.

Siin on juba korduvalt öeldud, et kes noorena kole, sellest saabki kole vanainimene, kes noorena ilus, see ongi see tulevane ilus vanainimene. Olgem siis meie, nooremad, ise ilusad, et meist kunagi neid kritiseeritavaid koledaid vanainimesi ei saaks.

tallinlane 05. november 2008, kl 12.30
Ise noor, kuid vanemad on samuti pensionärid ja seetõttu ei meeldi vanainimeste sõimamine.
Ise sõidan igapäevaselt autoga ning üldse ei hakka bussipeatustes trügima. Tehke järgi!

to tartlane 05. november 2008, kl 12.37
Mis sa lärad!!! Targutad ja targutad, ela end mujal välja!!!
Teemast paned täiega mööda. Mis p... päralt sa õigustad neid jubedaid vihaste nägudega mutte, kes teisi jalga alla tallavad?

kass 05. november 2008, kl 12.48
Kes ikka koera saba kergitab kui mitte ta ise:-)))

isane 05. november 2008, kl 12.51
Mulle meeldib see, kuidas vanamutid noortele naistele mõeldud riideid tuhlavad ja selga proovivad. Võibolla nad loodavad, et miniseelikus mutile avatakse kõik uksed ja pakutakse istet.

teenindaja 05. november 2008, kl 12.58
On jah halenaljakas, sest nad tulevad ja kukuvad kohe kaagutama, et ma ei taha tegelikult midagi, tulin siia niisama vaatama tütrele või lapselapsele seelikut. Kui pakud, siis kaagutab edasi, et aga ma pean ikka koos tütrega siia tulema ja proovma jne jne. Enamus teenindajaid saab aru, et tegu on valega ja näitlemisega, mis väga algeliselt välja kukub. Ausõna nad võikisd selle asemel kusagil basseinis liguneda või kosmeetiku juures end korda lasta teha.

??? 05. november 2008, kl 13.00
Teenindaja, aga kust nad selleks raha saavad?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!