Pert Vere Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> > ingrid
> > 08. detsember 2014, kl 09.46
> > Se
> e-eest juhtusin ostma Kalevi šokolaadi, mis oli jõ
> udnud > > valge jahuse korra omale selga kasvatada
> . Ammu pole siukst > asja olnd.
>
> Ingrid, no
> hari ennast ometigi.
>
> Tegemist ei ole jahuga
> . Seda toodet on hoitud kuskil vales temperatuuris
> ja shoksile tekkis see kakaovõi ja pähkliõli kris
> talliseerumisel hallikas kiht peale.
>
> See e
> i mõjuta ei maitset ega BestBefore't, ega tähenda
> et tegemist on kuskil laonurgas kaua seisnud toote
> ga.
Sa arenda oma funktsionaalset lugemis- ja arusaamisoskust. Jahune kord ei võrdu jahuga.
Ja laienda silmaringi.
Šokolaad, mis seisab liiga külmas saab sellise kihi pinnale tõusnud suhkrukristallidest.
Ning tee selgeks sõnade tähendused. Parim enne on kindel daatum, mis hoiutingimustest ei muutu.
Möödaminnes- laonurgas vales temperatuuris seisev šokolaad saab samuti "kasuka" selga:-)