ma pole kaua oma perearstil käinud, aga nüüd oleks kiirelt vaja minna. ainult, et ei saa arsti kätte kuidagi. telefonilt vastab, et jätke teade kõneposti ja kõik. no jätsin teate, aga mis sest kasu, edasi on tühi maa.
uurisin netist, et kas on ehk mingid teemad, millega ma kursis ei ole. no seal meiliaadress jah arstiga kontakteerumiseks, aga vastuse võin saada alles 3 päeva pärast. siis fb, palun, suhtle.
miks ometi see nii keeruliseks tehtud on, ma aru ei saa.
olen vana inimene, ei jaga mina neid arvutiasju ja nüüd suhtle fb-is, mida mul pole, mida ma tehagi ei oska ega taha ka, sest ma ei oskaks sellega nagunii miskit peale hakata.
tahaks telefonis rääkida, kokku leppida, aga ei saa...jäta aga teade kõneposti. mis kasu sest jätmisest, kui keegi ei reageerigi sellele.
täitsa ebaloomulik süsteem, justkui ainult noorte ja tervete jaoks, kes orienteeruvad internetis osavalt ja jagavad praegusaja värki.
mulle on see raske ja arusaamatu.
pealegi ma ei teagi enam, kuhu kohta see perearst kolinud juba on. netist leian tema vastuvõtuaegu siin ja seal. helistan nagu tema kohaloleku ajal ja no jäta aga teade kõneposti ja kogu lugu..
täiesti sihuke tunne, et vanad ja väetid on meelega välja lülitatud, et neil nagu polekski enam vaja midagi, et kui feissbukki ei jaga, siis oled nagu ise loll ja sure maha parem.
aga kui ma tõesti ei suuda selle arvutiasjaga sammu pidada, ma ei saa hakkama, ma ei saa aru. loen siin niisama uudiseid ja vahel muud ka. kirjutan ka vahel mõne mõtte ning see ongi kogu mu arvuti.
kurvaks teeb lausa.