mitte, et igav, oksele ajab pigem. mingi pesemata juustega rasvamagu klimberdab ila tilkumas. endal ümberringi läga ja sodi, maja näeb välja selline sara, et normaalne inimene sinna loomi ei majutaks.
isegi kui see oleks kõik tõsi mis see sinu asi on ja kuida see su elu mõjutab ka vaimuhaige. sa oled sama loll kui see kären kes ei taha näha mida ta mitte sõbrad teevad.
ja siis kukub seal haisvas uberikus oma unelmaid siia kritseldama. küll unistab naistest, küll unistab meestest. seega unistab kõigest, mida on kunagi kusagilt filmist näinud.
sina ei tea millest ma unistan ja mõtled asju välja sa loll pedofiil :) sa vist ei saa ikka aru mida ma siin foorumis teed. naljakas et su pedofiilist sõber läks taas vangi- vaatasid reporterit eile ve.
kirjutagu siia oma arve nr paneme sendid kokku ja saadame kumminuku teele. tal vahet pole, kas emane või isane, ega ta nagunii tea, mis auk,mille tarbeks. las puhub kõigepealt täis ja tutvub anatoomiaga.
ma ei vaja teilt midagi peale selle ,et te sureks ja mu laimamise lõpetaks . see on ainus asi mida ma teilt ootan :)