Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Suitsetajad ajavad südame pahaks

hele 18. aprill 2010, kl 18.15
Vihkan kõiki, kes suitsetavad avalikult linnas ja tänavatel. Õues juba soojemad ilmad ning tahaks ka ju tervislikum olla ning rohkem jala käia, mitte autoga sõita.. Aga iga kord kui ma liigungi jala, siis bussipeatustest mööda kõndides või üldse suvaliselt tänaval ikka leidub neid, kes tossutavad. Kõnniteed pole ka piisavalt laiad, et saaks neist piisavalt suure ringiga mööda käia :S ikka peab seda lämmatavat tossu sisse hingama. Tean, et paljusid see ei häiri, aga vot mind häirib ja väga.. hakkan köhima ja tekib lämbumistunne. Lisaks rikuvad nad alati mu tuju ära, sest minu tervist rikub see kordades rohkem.. :S :(

kägu 18. aprill 2010, kl 18.36
ma vihkan kõige rohkem seda, kui suitsetatakse kuskil rahvarikkas ruumis, või lihtsalt kuskil, kus olen sunnitud seda suitsu sisse hingama, ära minna ka ei saa või mõni muu olukord.(keelamissilti kuskil pole ka). avalikes kohtades suitsetamise peaks üldse ära keelustama, sest need, kes ei suitseta, peavad ka seda saasta sisse hingama ja nii kahjustub ka nende tervis.

l 18. aprill 2010, kl 18.48
aga uurige seaduseid vms. mina tean nt et minu kodulinnas on bussipeatuses suitsetamine juba aastaid keelatud. või helistada ja patrull tuleb kohale ja teeb trahvi. kui see seadus tuli, et suitsetada e tohi avalikus kohas, kus toitu pakutakse siis tulli vist ka kõikjale see, et bussipeatustes keelatud.

siga ja kägu 18. aprill 2010, kl 18.48
eks öökige terviseks, pärast öökimist parem olla.

jjah 18. aprill 2010, kl 19.56
teemaautor, vaeseke, jälle üks lilleke suuuures psameres.

Kõigi ja kõige vihkamisest saad muideks maohaavad ja lähed ruuuuttu kortsuliseks ka.

tsement001 18. aprill 2010, kl 20.02
sa hele tule Kundasse elama.
avad igal hommikul oma akna ja tõmbad värskest õhust kopsud täis.
sa isegi ei saa aru, kas keegi kusagil suitsetab või mitte.
täiesti probleemivaba elu meil siin.

Peace 18. aprill 2010, kl 20.31
Vaevalt, et nüüd kuskil õues/tänaval vahel harva sisse hingatud tubakalõhn su tervist rikub. Oluliselt rohkem rikub su tervist see viha ja stress, mida sa endale selle tõttu tekitad.

prr 18. aprill 2010, kl 22.37
Suitsetamisest läheb süda justnimelt pahaks, aga kahjuks ainult mittesuitsetajatel. Suitsetajad ise on oma ajud nii läbi suitsetanud, et ei oma enam normaalset arusaamist ega tundeid ega oska ka end inimese kombel väljendada. No lugege suitsetajate kommentaare ja te saate aru, mida suitsetamine nende ajuga on teinud. Ükski normaalse mõistusega inimene ju nii end ei väljenda.

prrrr 18. aprill 2010, kl 23.22
JÄTKE MEELDE-elu on üldse üks surmaga lõppev haigus

aga 18. aprill 2010, kl 23.27
mulle suitsetajad meeldivad, ikka toovad meie riigikassasse tulu, sest suitsud ju kallid, ja suitsuliha säilib kauem, ise nn pühapäeva suitsetaja ja vaid väga head suitsu tarbin ja heas seltskonnas, vahel peale väga stressist tööpäeva õhtul kodus siis lõõgastuseks ka ikka paar suitsu, rahustab küll;)

trull 18. aprill 2010, kl 23.46
Kus need rahvarohked ruumid on, kus suitsetatakse ja kust sina, teemaalgataja, ära minna ei saa? Jube huvitav oleks teada. Lohutuseks sulle, et ka autode väljaheitegaasi sisse hingata on kahjulik. Nii et ära teps mitte oma kopsu maksast allapoole lase, kui tänaval juhuslikult ühtki suitsetajat näha pole.

mjauks 19. aprill 2010, kl 00.20
Eile läksin poodi jakki ostma. Valisin proovimiseks sobivat, kui järsku tõusis ninna rõve lehk - minu kõrvale oli tekkinud naisterahvas, kes ilmselgelt oli just enne poodi sisse astumist oma sigareti kustutanud. See lehk oli lihtsalt kohutav!!! Peen daam, igati hoolitsetud ja kenasti riides, haises mu kõrval nagu mingi prükkar ja see hais segunes veel mingi parfüümilõhnaga, kokku oli ikka täiesti kohutav.

ök 19. aprill 2010, kl 01.51
suitsetajad nüüd kaitsevad ennast siin iga hinnaga. andke andeks, aga suitstamine ei anna peale hädade muud midagi. "rahustab" - no see ei ole argument. teate üldse ka, mida endale sisse tõmbate? ja ärme hakkame siin ajama juttu "aga mida sisse sööme" jne, jutt käib suitsetamisest.

ök 19. aprill 2010, kl 01.53
ja eks muidugi suits rahustab - võõrutusnähud ikkagi. vaja uut ja uut doosi,muidu oledki närviline.

jb 19. aprill 2010, kl 09.01
Mind ka häirib. Vastik.

... 19. aprill 2010, kl 09.13
Eriti nõmedad on trepikojas suitsetavad inimesed! Minu korrusmajas on uksed nii õhukesed ja halvasti ehitatud - KÕIK tuleb tuppa. Aga suitsetajad on kiired :D Selleks ajaks kui ma lõhna tunnen ja vaatama lähen - on nad juba kadunud :(

Ulla 19. aprill 2010, kl 10.04
Mul on vedanud, elan küll eramajas, kuid nagu Nõmmele omane - maja majas kinni ja mitte ükski naaber ei suitseta. Kui veel korrusmajas elasime, siis oli nii tavaline, et kõige ilusamal suveõhtul ei saa akent lahti hoida, sest alumise korruse ahelsuitsetaja istus ka aknal. Aeg-ajalt meil kogemata kukkus veepang aknal ümber.

Teadja 19. aprill 2010, kl 10.08
Täiesti nõus. See jäle tegevus teeb muidu ehk normaalsed inimesed kah jäledaks. Muidugi vaja rahustada, kui keha ootab uut doosi. Narkarid. Üritan küll viha mitte tunda, aga paratamatult tänaval ja bussijaamas tekib tahtmine sellistele virutada.

mäh 19. aprill 2010, kl 11.15
ärge hädaldage.

ja ei maksa targutada suitsetamise olemusest ja sõltuvusest ja muust bla-bla-st neil, kes ise ei suitseta. ja eriti halvaks käitumiseks loetakse mujal maailmas vingumist suitsetajate kallal nende poolt, kes kunagi ise suitsetajad olnud.

sigarette müüakse legaalselt? müüakse.

kas suitsetamine on krim korras karistatav? ei ole.

kas kinistes ruumides on suitsetamine keelatud admin. korras? on.
kui keegi seda reeglit rikub, kutsuge mupo. mitte ärge end ja teisi ruineerige oma hala ja vihkamisega.

ja jätke inimeste kodu ja rõdu rahule.
ja kui keegi kavatseks minuu rõdule veepange ümber ajada 8vahet pole, mis põhjusel), lõpeb asi kohtus. teadagi kuidas.

näiteks mulle vb ei meeldi selle veepange omaniku trampivad ja karjuvad lapsed. keelaks äkki lapsed ära? tegelikult keelaks selle ära, et lapsed ei tohi toas joosta ega mängida.
asja saab absurdini ajada.

tegelikult, mul poogen suitsetajaist ja mittesuitsetajaist ja nendevahelisest kismast. elus on tähtsamaidki asju.

j. 19. aprill 2010, kl 11.49
ja nagu näha, siis suitsetajad need kõige närvilisemad siin. see viimane ka suitsetab, on mul õigus?

km 19. aprill 2010, kl 13.06
Vihkan, jälestan, põlgan suitsetajaid. Minu jaoks suitsetaja = asotsiaal. Suure vaevaga saime oma korrusmaja koridorist suitsetajad välja, enne ei läinud õue oma konisid vedama, kui pidi lausa politseiga ähvardama. Suitsetamine hävitab eelkõige ajurakke, seda on näha, kui lugeda siin suitsetajate kaitseks sõna võtvate (suitsetajate) kommentaare. Suitsetajad, pange õige oma haisvate konide asemel ennast põlema!

oijummel 19. aprill 2010, kl 16.21
minul näiteks ajavad südame pahaks hoopis muud asjad. näiteks vastikud joodikvanemad, vägivaldsed mehed, frigiidsed naised, kõrged maksud, räpane ühistransport (haisvad asotsiaalid), aga suitsetajad mind küll ei kõiguta. tegelikult viib mind endast välja väga vähe asju ja suitsetamine pole kohe kindlasti üks neist. elus on muudki!

join the club 19. aprill 2010, kl 17.02
mul ajavad eelkõige südame pahaks suitsetavad NAISED ja LAPSED. Kooli nurga taga suitsu kimumas käia iga vahetund ja siis klassi lämmatama minna teisi selle haisuga on ikka väga rõve! Kuna nad otseselt kooli territooriumil pole (aia taga) siis öeldaksegi, et midagi ei saa teha.
Ka selline käitumine peaks olema karistatav!

vastikud 19. aprill 2010, kl 17.42
Põlgan kõiki suitsetajaid, soost ja vanusest olenemata. Nimelt sellepärast et konid vistakse kuhu juhtub, nagu suitsukoni polekski prügi.

heh 19. aprill 2010, kl 17.53
Siinsed vingurid saavad endale raudselt maohaavad ja sapikivid, nii et vihake ja jälestage terviseks :D

j. 19. aprill 2010, kl 18.12
aga kopsuvähk tapab kiiremini. nii et suitsetage terviseks.

hee 19. aprill 2010, kl 18.56
oi, suitsetada on mõnus!

ja mina pole kohe üldse närviline :) - sedasama soovin teilegi

to näh 19. aprill 2010, kl 22.51
Mine ravile!

mind ka häirib 19. aprill 2010, kl 23.02
ronivad raisad vihmase ilmaga paviljoni tõmbama.eriti tüütud on nad kelmiküla peatuses.
http://www.reporter.ee/2010/03/10/mupo-koolipolitseibuss-jahib-tanaval-suitsetavaid-opilasi/

k 19. aprill 2010, kl 23.02
oh, oleks olemas sellised baarid jne., kus saaks veel klassikaliselt kohvitassi taga suitsetada ja õlleklaasi kõrvale sigaretti tõmmata.
uksel peaks olema suur silt - SIIN SUITSETATAKSE! siis teaksid peened preili Fuihh ja preili Väkk sealt väga kiiresti mööda joosta. veel parem - sinna tänavale mitte sattudagi!
muide, mind häirib kevadeti aedadest tuleb vorstikärsatamise hais. mis ma nüüd tegema pean? see rikub minu tuju ja tervist ka (mul tuleb jalamaid masendus, stress, viha, raev ja muud peenemad haigused).
veel häirib mind teie, lugupeetud pipstükkide, autode heitgaasid.
vänged parfüümid.
laste röökimine.
koerakaka.
hullude päevade hullud inimesed.
teie "mehed" ehk bemmijömmid.
vali muusika.
säästuka kilekotid.
poes kõkutavad siidri-tibid.
"välismaale shoppama" jooksvad koduperenaised.

ja veel. ja veel.
peaksin mujale planeedile kolima?
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!