Logi Sisse

Teata kohatust postitusest - moderaator@delfi.ee
Halb kogemus
Suitsetajad ajavad südame pahaks

neiu.. 02. mai 2010, kl 13.42
Enne rasedust meeldis mulle suitsetada, muidugi mitte bussipeatuses või inimeste läheduses. Avalikult on mul alati olnud häbi suitsetada, sest olen ju ikkagi naine, see on kole. Kui rasedaks jäin, jätsin maha ja nüüd ausalt ka läheb süda pahaks, suitsetajast möödudes proovin hinge viimse hetkeni kinni hoida, see on halenaljakas. Kõige raskem on mul Viru Keskuse ees bussiterminali minna, seal ees on suitsetajaid alati...Ja kui suits ninna jõuab, on okserefleks. Noormees ei saa mult ka enam suudlusi, kuna suitsetab. See on meil tõsine robleem, sest ma pm ei suudle teda, ainus võimalus on maha jätta ja nii vist varsti juhtubki :D
Eks rasedad ongi lõhnade suhtes tundlikumad...

LiisK 02. mai 2010, kl 14.02
käisin rongiga reisimas ja kahjuks olin viimases kupees, sealt edasi siis peldik ning tambur, kus ka suitsetajad: mu riided haisevad, mu juuksed samuti, öösel pidin peaaegu et oksele hakkama - nii vastik oli. tekk ja padi haisesid ja viskasid uue posu aroomi üles nii kui end veidigi liigutasin. RÕVE.

järgmine kord igatahes lennujaam.

Vihkan mittesuitsetajaid! 28. veebruar 2020, kl 18.42
Alatasa on mingi ving. Küll on mõnel häda, kui naabri rõdult suitsuhaisu tuleb. Teisele ei kõlba, et bussipeatuses suitsu tehakse. Kolmandal probleem, kui koni maha visatakse. Kõige tipuks on need pehmostunud vikerkaarelillad eurosotsid ära solkinud ka suitsupakkide esteetilise külje, aktsiisidest rääkimata.
Ausalt, see ei ole see Eesti, mida tahtsime 1988-89 öölaulupidudel lauldes ja Balti ketis seistes. Tegelege oma asjadega ja laske elada!

Luisa 03. märts 2020, kl 12.37
See ei ole alatasene ving, vaid reaalsus: kui korrusmaja all keegi suitsetab, siis minu korter on suitsu täis - see on füüsika.
Bussipeatus - ma tõesti ei taha seda kantserogeenset haisu sisse hingata.
Konide ja muu prügi mahaviskamine näitab inimese tõelist taset - see räägib räpakusest, teisi mitteaustamisest (seega ka endast mittelugupidamist).
Kui seda kõike on sinu jaoks palju, siis peaksidki tegelema oma asjaga ja ühiskonnast eemal olema.

Nii rõve 03. märts 2020, kl 23.40
Vaatepilt, kui naisel on avalikus kohas sigaret ees. Et suitsetab näiteks bussipeatuses ja samal ajal pläkutab telefonis. Ja mehed ja naised, kel kas käed pole vabad, hoiavad sigaretti lihtsalt lõugade vahel, suunurgas tilpnemas! Kas arvatakse, et see on eriliselt seksikas ja atraktiivne vaatepilt!?

Laske elada! 04. märts 2020, kl 19.23
Luisa Kirjutas:
-------------------------------------------------------
> See ei ole alatasene ving, vaid reaalsus: kui korr
> usmaja all keegi suitsetab, siis minu korter on suitsu täis - see on füüsika.
> Bussipeatus - ma tõ
> esti ei taha seda kantserogeenset haisu sisse hingata.
> Konide ja muu prügi mahaviskamine näitab i
> nimese tõelist taset - see räägib räpakusest, teis
> i mitteaustamisest (seega ka endast mittelugupidamist).
> Kui seda kõike on sinu jaoks palju, siis
> peaksidki tegelema oma asjaga ja ühiskonnast eemal olema.

See on sinu probleem. Pehmo oled.

oled enda aju juba pehmeks suitsetanud või? 05. märts 2020, kl 10.11
Kas see on minu probleem, kui sa mu ja mu lapsed ära mürgitad?

ich bin 17. märts 2020, kl 16.05
ja päike tõusis Lollidemaa kohale...

Vihkan mittesuitsetajaid! 30. november 2024, kl 18.38
Alatasa on mingi ving. Küll on mõnel häda, kui naabri rõdult suitsuhaisu tuleb. Teisele ei kõlba, et bussipeatuses suitsu tehakse. Kolmandal probleem, kui koni maha visatakse. Kõige tipuks on need pehmostunud vikerkaarelillad eurosotsid ära solkinud ka suitsupakkide esteetilise külje, aktsiisidest rääkimata.
Ausalt, see ei ole see Eesti, mida tahtsime 1988-89 öölaulupidudel lauldes ja Balti ketis seistes. Tegelege oma asjadega ja laske elada!
Lisa postitus
Autor:
Sinu e-posti aadress:

Selleks, et lisada oma postitusele pilt, video või pildialbum, kopeeri postituse väljale pildi, video või albumi aadress.

Näiteks:
  • http://pilt.delfi.ee/picture/2715753/
  • http://video.delfi.ee/video/vRze7Wd9/ või http://www.youtube.com/watch?v=KF0i_TyTtyQ
  • http://pilt.delfi.ee/album/170457/
Pane tähele! Lingid on aktiivsed ehk klikitavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes! Lisada saab vaid Delfi Pildi fotosid või albumeid ning Delfi Video või Youtube'i videoid! Fotod, galeriid või videod on nähtavad ainult sisse loginud kasutajate postitustes!
Lisa postitusele link, pilt või video!