Autor: teadjale
Aeg: 04-21-10 16:00
"Sorri, aga ma ei ole ka lugenud ühtegi veenvat argumenti, mis tõestaks, et suitsetamine on see, mis teeb inimesest jälgi."
Kui statistika ütleb, et EL-is sureb 19000 inimest aastas passiivse suitsetamise tagajärjel, kas see siis ei tähenda, et iga suitsetaja(Antud juhul väljaarvatud need, kes kuskil omaette suitsteavad.) on potentsiaalne mõrtsukas? Minu jaoks on see tegevus nõme ja väärib taunimist just sellepärast, et sellega ei arvestata teiste inimestega - üks tuleb suvalises kohas su kõrvale ja hakkab tossama, teine viskab konid maha, kolmas teeb mõlemat. See on jälestusväärne.
Autor: ja
Aeg: 04-21-10 22:24
Ära tule rääkima, et näiteks valge mees suitsetab esiisadega suhtlemiseks või teevad rahupiipu. Indiaanlaste puhul saaks veel aru, et asi traditsioonis. Sina seda põhjuseks tuua ei saa.
Autor: pähhkoll
Aeg: 04-22-10 19:51
Muidugi kisub jutt taas teemaväliseks.
Oleks vaid minu ja sinu arvamus. Aga ei ole. Faktid on. Sina rääkisid võrdlemisest(Ekslikult arvates, et mina võrdlesin?), mina samale puule panemisest.
Autosid ei kasutata ju vaid kuskil poes või tööl käimiseks. Või mis? On ka pikemad vahemaad ja mitte ainult sõiduautod.
Muideks olen mina igati kütuse hinnatõusu(Paneb ehk rohkem mõtlema alternatiivide peale.) ja mingite automaksude(Mida suurem masin, seda suurem maks. Milleks on vaja üha võimsamaid ja kiiremaid mootoreid?) poolt, olgugi, et see teeb ka minu elu kallimaks ja seda kõike selle planeedi heaolu pärast.
Ja miks me üldse heitgaasidest räägime? Pole suitsetamisega seotud.
Oleks ma usklik, ütleksin "Jumal tänatud, et suitsetajaid vähemaks jääb - hakkavad vaikselt mõistust pähe võtma ja teistega arvestama.".
Ah et mina olen inimesevihkaja? Muidugi olen inimesevihkaja. Just sellepärast võitlengi ennastsalgavalt(Ega sa ometi arva, et seda minu vastu suunatud s*taloopimist naudin?) kõikide inimeste - ka suitsetajate, terve selle planeedi heaolu eest. Asi on põhimõttes. Ehk oled kuulnud sellisest asjast? Asi on sinu arvamusele täiesti vastupidine. Vaidlen/võitlen, kuna hoolin. Hoolin kõigist(Erinevalt suitsetjatest, kellel suva, kuidas nende tegevus nende lähedasi, keskkonda mõjutab ja seda vaid mingi haleda mõnuaine pärast.) ja samal põhjusel olen ka surmanuhtluse vastu ja ei tarbi alkoholi. Terve ilm roolijoodikuid ja naisepeksjaid täis. Oskaks siis piiri pidada. Üritan inimesi nende tegude tagajärgedele mõtlema panna ja näidata, et saab ka teisiti.